ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2019

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! (VIDEO)


Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δάκρυα Ελλήνων, που συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος και κρατούσαν στα χέρια τους τη γαλανόλευκη, κύλησαν στο Σύνταγμα, από δακρυγόνα Ελλήνων Αστυνομικών!

Ντροπή και Αίσχος για την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!
Οι δύο κυρίες αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, την ανικανότητά τους να διαχειριστούν θέματα εθνικής φύσεως και επιβάλλεται να παραιτηθούν άμεσα! 


Ντροπή και Αίσχος για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος καλυπτόμενος πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ, σηκώνει το ανάστημά του απέναντι στον ελληνικό λαό, το οποίο είχε εξαφανιστεί, όταν έφερε το βαθμό του Υποστρατήγου και τον πρόσβαλε ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, στην Πάτρα, ενώπιον άλλων Αστυνομικών, χωρίς τότε ο σημερινός Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας να του πει κουβέντα, χάνοντας από τότε την αξιοπρέπειά του. Επιβάλλεται λοιπόν να παραιτηθεί άμεσα για να αποδείξει ότι απέκτησε εκ νέου αξιοπρέπεια!
Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά σήμερα δάκρυσαν, για τη συμφωνία των Πρεσπών, από χέρια Ελλήνων. Για μία ακόμη φορά το διαίρει και βασίλευε, ένα φαινόμενο στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, προερχόμενο από ξένα συμφέροντα, αποδεικνύει τη διαχρονικότητά του!



Όσοι έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα και δάκρυσαν από χημικά, πρέπει να είναι υπερήφανοι γιατί δάκρυσαν για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μακεδονίας! Ένας απ΄αυτούς είμαι κι εγώ! 

Όσο για το αυριανό παιχνίδι εντυπώσεων, μέσω ανακοινώσεων, για τα αίτια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και τους υπεύθυνους αυτών, όσοι έχουμε προσωπική άποψη, αντιλαμβανόμαστε ποιοι είναι οι πρωτεργάτες και ως εκ τούτου αξίζουν την περιφρόνηση του ελληνικού Λαού! Ο νοών νοείτω!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες