Λουτράκι: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Ο Μυστικός Κήπος” στο "Αλεξάνδρειο" Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο (9/2) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2019

Λουτράκι: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Ο Μυστικός Κήπος” στο "Αλεξάνδρειο" Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο (9/2)


Το loutrakiodusseas.blogspot.com σε συνεργασία με την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟσεΦΟΡΜΑ "Μιχάλης Δρίτσας" σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση “Ο Μυστικός Κήπος” της Φ.Χ. Μπαρνέτ στην επίσημη πρεμιέρα τους, το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 17:00 μ.μ. στη σκηνή του "Αλεξάνδρειου" Συνεδριακού Κέντρου στο Λουτράκι.

Για να κερδίσετε τις 2 διπλές προσκλήσεις που σας προσφέρει το loutrakiodusseas.blogspot.com για αυτή παράσταση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε like στην σελίδα μας στο fasebook και να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση loutraki.polites@gmail.com με τίτλο “Ο Μυστικός Κήπος” , μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 έως στις 18:00 μ.μ., 
διαφορετικά η συμμετοχή δεν θα είναι έγκυρη, και στο κύριο μέρος του e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 17.00 μμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχάσετε το τηλέφωνο επικοινωνίας για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε, εάν είστε ανάμεσα στους νικητές, .

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8.00 το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Τάκης Τσαρσιταλίδης
Θεατρική Διασκευή για παιδιά: Βάνα Χαραμή
Σκηνικά: Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης
Κοστούμια: Έλενα Μολασιώτη
Μουσική: Δημήτρης Κελέσης
Κινησιολογία: Μαργαρίτα Φόρτη Παυλοπούλου

ΗΘΟΠΟΙΟΙ με σειρά εμφάνισης
Μαρίνα Κράλλη / Βάνα Χαραμή
Αναστασία Φλεμοτόμου / Βασιλίνα Κατερίνη
Κωνσταντίνα Γλέζου
Στέφανος Παίζης
Παναγιώτης Γουργουλιός
Αγγελική Πατσατζή
Σωτήρης Πανταζής
Βαγγέλης Παπατζανάκης
Νίκος Μπατάλας

Τιμή Εισιτηρίου: 8€

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 694935111 - 6977880471



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες