2 Μουσικοθεατρικές παραστάσεις για το Σωματείο φάσμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019

2 Μουσικοθεατρικές παραστάσεις για το Σωματείο φάσμα


«Ελλάδα, θυμήσου!» ο τίτλος της παράστασης. “Η ιστορία της επιθεώρησης διασταυρώνεται με την Ιστορία της Ελλάδας και ζωντανεύει μέσα από νούμερα-σταθμούς, με την κα Επιθεώρηση να δίνει το τέμπο…”, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης στην αφίσα τους!

Δέκα παιδιά, συμμαθητές και φίλοι μεταξύ τους, άφησαν τα κινητά, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις χαλαρές στιγμές στην καφετέρια και αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες, από τον προσωπικό τους χρόνο, για να δημιουργήσουν πολιτισμό!

Και όχι μόνο αυτό αλλά τα παιδιά και ο Λαογραφικός Όμιλος Ισθμίων αποφάσισαν να προσφέρουν τα έσοδα από δυο παραστάσεις στο σωματείο γονέων και συγγενών παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας Φάσμα για την δημιουργία κέντρου δραστηριοτήτων για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Η αρχή έγινε το Μάιο του 2018 όταν η Θεατρική ομάδα Ανέμη αφιέρωσε και προσέφερε τη πρεμιέρα της στο Σωματείο μας .Προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν και άλλες όμορφες πρωτοβουλίες .

Αυτή την φορά μας συγκινεί ακόμα περισσότερο γιατί πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά. Όπως πρωταγωνιστές στη δική μας ζωή είναι τα παιδιά μας και μας δίνουν τη δύναμη σε δύσκολες συνθήκες και εποχές να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για εκείνα.

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας για την δημιουργία κέντρου δραστηριοτήτων αλλά και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά τόσο για την σκηνική τους παρουσία όσο για την ευαισθησία τους

Οι παραστάσεις είναι το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 19:00 στα Ίσθμια, στον φιλόξενο χώρο του Λαογραφικού Ομίλου.
Κρατήσεις θα γίνονται μόνο στο τηλέφωνο :6974842102
Ελάχιστη εισφορά στο σωματείο Φάσμα 3€

https://www.facebook.com/events/1224318271048608/
6974842102
fasmakorinthos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες