Τραγωδία στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και οι 4 σοροί μέσα στο αυτοκίνητο (video-φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2019

Τραγωδία στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και οι 4 σοροί μέσα στο αυτοκίνητο (video-φώτο)



Τραγικός επίλογος, όπως όλα δείχνουν, για την οικογένεια που αγνοούνταν από τη νύχτα του Σαββάτου. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε θαμμένο στη λάσπη στο ποτάμι. Και οι 4 βρίσκονταν μέσα στο αμάξι. 




Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε προ ολίγου η Πυροσβεστική Υπηρεσία:

Στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο τους και γίνονται ενέργειες ανάσυρσης τους.

See Πυροσβεστικό Σώμα's other Tweets

Το αυτοκίνητο της οικογένειας είχε εντοπιστεί λίγη ώρα νωρίτερα στην κοίτη του Γεροπόταμου με τους διασώστες να μιλούν αρχικά για δύο σορούς.

Το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση βοήθειας προς τις αρχές από την 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό με τον άντρα της, την αδερφή της και την μητέρα της.

Το θαμμένο κάτω από λάσπη σε βάθος τριών μέτρων αυτοκίνητο αναμένεται να ανασύρει ειδικός γερανός που βρίσκεται στο σημείο. 


Με πληροφορίες από cretapost , iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες