ΟΑΕΔ: Έρχονται 8.933 προσλήψεις – Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019

ΟΑΕΔ: Έρχονται 8.933 προσλήψεις – Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις


Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας -πανελλαδικής εμβέλειας- είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ.
Μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, αναµένεται να ανοίξει η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και της υποβολής δικαιολογητικών για το νέο πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας σε 56 δήµους και 37 περιβαλλοντικούς φορείς της χώρας.
Στο πρόγραµµα, που περιλαµβάνει οκτάµηνη απασχόληση και κατάρτιση, µπορούν να συµµετέχουν όλοι οι εγγεγραµµένοι άνεργοι µε ηλικία από 18 ετών και άνω.
Η νέα κοινωφελής εργασία αποσκοπεί στην κάλυψη θέσεων σε 56 δήµους της χώρας αλλά και σε φορείς περιβαλλοντικής διαχείρισης προστατευόµενων φυσικών περιοχών (Natura)
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες