Δημήτρης Βασιλείου - ΟΧΙ στον Εργασιακό Μεσαίωνα θα σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2019

Δημήτρης Βασιλείου - ΟΧΙ στον Εργασιακό Μεσαίωνα θα σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους


Στα πλαίσια των συναντήσεών του με φορείς, εργαζομένους και σωματεία του Δήμου μας ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” Δημήτρης Βασιλείου συναντήθηκε με εργαζομένους από το Spa Λουτρακίου. 


Στη συζήτηση που ακολούθησε του γνωστοποιήθηκαν όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό συζητιούνται στον Δήμο, αλλά όλοι επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλί. Έχουμε φτάσει στο 2019 και δυστυχώς οι Γκρούεζες της πολιτικής εξακολουθούν να κρατούν την κοινωνία μας και τους εργαζόμενους της κάτω από τη σκιά του φόβου.

Πάγια θέση του συνδυασμού μας είναι ότι θα είμαστε δίπλα στους εργαζομένους και σε οποιοδήποτε δίκαιο αίτημά τους. 

Δεν θα ανεχτούμε απλήρωτους εργαζόμενους, ελαστικές σχέσεις εργασίας, νοικιασμένους υπαλλήλους και ρουσφετολογικές προσλήψεις. 

Το μαχαίρι θα μπει βαθιά για να καθαρίσει τη σήψη και τη διαφθορά και πρώτο μέλημά μας αν ο λαός του Λουτρακίου μας επιλέξει ως δημοτική αρχή θα προκαλέσουμε ουσιαστικό έλεγχο για τον συγκεκριμένο οργανισμό.

Με όσα μέσα διαθέτουμε θα σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να συνεχίζει να τζογάρει τις τύχες του Δήμου. Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τον τόπο μας. 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ 

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες