Αυτή είναι η συμφωνία Γκιώνη - Βλάχου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2019

Αυτή είναι η συμφωνία Γκιώνη - Βλάχου!


Την εξωδικαστική "συμφωνία" του Δήμου, με την πλευρά του εργολάβου του Spa Γιώργου Βλάχου, ο οποίος προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την αναγκαστική διαχείριση της Λουτράκι ΑΕ. γνωστοποίησε στο κοινό και στους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.

Όπως εξήγησε, η συμφωνία έγινε παρουσία των Νομικών Συμβούλων και τελούσε υπό την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Η συμφωνία έχει ως εξής: "Θα εκχωρηθεί σταθερό ποσό και όχι μέρισμα που θα λαμβάνει η Ανώνυμη Εταιρεία που θα προκύψει από την μετατροπή της Κοινοπραξίας". Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Γκιώνης, συμφώνησε να εκχωρηθεί ένα ποσοστό από το ποσό που θα συμφωνηθεί να λαμβάνει ο Δήμος από την Club Hotel Loutraki μόλις γίνει η μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε.

Όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος τόνισε "Αυτά συμφωνήθηκαν προκειμένου να δεχτεί ο κύριος Βλάχος να πάρει αναβολή στη Δίκη μέχρι τις 31 Μαρτίου (σ.σ. για την αναγκαστική διαχείριση της Λουτράκι ΑΕ)", ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "Ο κύριος Βλάχος απαίτησε να βάλει και ο Δήμαρχος την υπογραφή του σε αυτή τη συμφωνία. Κανονικά το δικαστήριο ήταν μεταξύ της Αλέξανδρος Τεχνική και της Λουτράκι ΑΕ. Ο Δήμος δεν έχε καμία συνέπεια και οποιαδήποτε υπογραφή του Δημάρχου δεν σημαίνει και τίποτα".


loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες