«Δημήτρης Καμπόσος: Και τρίτο σχολείο έρχεται στον Δήμο Άργους Μυκηνών» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2019

«Δημήτρης Καμπόσος: Και τρίτο σχολείο έρχεται στον Δήμο Άργους Μυκηνών»


Υποβλήθηκε η πρόταση για την χρηματοδότηση κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος από το Δήμο Άργους Μυκηνών προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Π.Π.

Πρόκειται για ένα ακόμη σπουδαίο έργο της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καμπόσου, το τρίτο μεγάλο σχολείο που γίνεται στα όρια του δήμου Άργους Μυκηνών.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 4.000.000 Ευρώ και θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα όλου του νομού Αργολίδος. Το έργο αφορά την κατασκευή ενός μεγάλου διώροφου κτιρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τους χώρους και τις αίθουσες που είναι απαραίτητοι για την πλήρη και σωστή λειτουργία του Μουσικού Σχολείου, του οποίου σήμερα οι χώροι δεν επαρκούν.

Με την προσθήκη του νέου κτιρίου θα λειτουργήσει ομαλά το Μουσικό Λύκειο, δίνοντας την δυνατότητα το σχολείο να εξυπηρετεί όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας.

Η συνολική μεικτή επιφάνεια του μουσικού σχολείου θα είναι 3.513 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 8 αίθουσες, εργαστήρια, χώρους διοίκησης, ιατρείο, μικρά γραφεία για ενημέρωση γονέων, γραφείο συλλόγου γονέων, βιβλιοθήκη, πολύ μεγάλη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων, αίθουσες μουσικής, αίθουσες διδασκαλίας, κυλικείο, χώρο κουζίνας, βοηθητικούς χώρους, γυμναστήριο, κ.α. Προβλέπεται, επίσης, επίστρωση του υπάρχοντος προαύλιου χώρου και τοποθέτηση περίφραξης. Το σχολείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφανείας 18.121,13 τ.μ.

Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σημείωσε: «Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών κατέθεσε σήμερα πρόταση για την κατασκευή ενός ακόμη μεγάλου σχολείου για τους νέους, τους μαθητές, τη νέα γενιά. Ένα νέο σχολείο με ξεχωριστές προεκτάσεις στις δυνατότητες που παρέχει στους μαθητές του που έρχεται να συμπληρώσει τις μεγάλες δωρεές των ευεργετών της Προσύμνης και τις μέχρι τώρα προσπάθειες του δήμου για την παροχή των υποδομών που χρειάζεται η εκπαίδευση στον τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες