Εχουμε και τους δημάρχους που μας αξίζουν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Εχουμε και τους δημάρχους που μας αξίζουν


Δημάρχους που 5 χρόνια δεν έκαναν τίποτα και τώρα 100 μέρες πριν τις εκλογές τρέχουν να μας πείσουν πόσο μεγάλοι είναι και πόσο πολύτιμοι είναι για τις τοπικές κοινωνίες.

Ρίχνουν άσφαλτο, θουμούνται οράματα, ξεχασμένες μελέτες, ανθρώπους που έστριβαν στην γωνία όταν τους έβλεπαν..

Δημάρχους που μόνο αυτοί είναι ικανοί να έχουν το ταμείο, γιατί μόνο αυτοί ξέρουν την δουλειά..

Που 100 μέρες πριν τις εκλογές έγιναν παντογνώστες, σοφοί και οραματιστές…!

Είμαστε όμως και μία κοινωνία που αρνείται να προχωρήσει μπροστά μην τυχόν και χάσει τις αυθεντίες, που 5 χρόνια έβριζε γιατί έκαναν σμπαράλια την καθημερινότητα και ξαφνικά θέλει να πάει να ψαναψηφίσει…!

Ο καθένας ότι πληρώνει παίρνει…

Για να το ξεκαθαρίσουμε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες