Μπράβο στον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για αυτή του την πρωτοβουλία! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

Μπράβο στον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για αυτή του την πρωτοβουλία!


Στην πρόθεση του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου να τοποθετήσει προτομή του Βορειοηπειρώτη εθνομάρτυρα στην πόλη,αντέδρασε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος! 

Σε ανακοίνωση του μεταξύ άλλων λέει πως η τοποθέτηση μιας τέτοιας προτομής, εγείρει εθνικιστικά αισθήματα, θέματα αλυτρωτισμού, θα ενισχύσει ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, αντιλήψεις που ευνοούν τη δράση φασιστικών, ρατσιστικών και εγκληματικών ομάδων.

Βέβαια το επιμελητήριο που είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και σύμβουλος του δημοσίου σε θέματα τέχνης, δεν αντέδρασε ούτε στην τοποθέτηση της προτομής του Παύλου Φύσσα ούτε στην προτομή των νεκρών της ΕΡΤ, ούτε στις βεβηλώσεις εκκλησιών και μνημείων ή προτομών αλλά ούτε πήρε θέση και στην καταστροφή που υφίστανται τα ελληνικά αγάλματα καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. 

Αφήστε τα σάλια, τις μύξες και τις κλάψες λοιπόν εγκάθετοι σκατοαριστεροί ψευτοκουλτουριάρηδες του προδοτικού καθεστώτος και αποδεχτείτε την αλήθεια. 

Μπράβο στον δήμαρχο για αυτή του την πρωτοβουλία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες