Πασαρέλα από πανέμορφες Harley-Davidson στο Ναύπλιο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Πασαρέλα από πανέμορφες Harley-Davidson στο Ναύπλιο


Απόβαση στο Ναύπλιο έκαναν εκδρομείς μέλη club της Harley-Davidson από πολλά μέρη της Ελλάδας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου όπου με φόντο το Μπούρτζι και το Παλαμήδι, οι εντυπωσιακές μηχανές τράβηξαν τα βλέμματα ντόπιων και περαστικών στο λιμάνι του Ναυπλίου.







Η Harley-Davidson είναι αμερικανική βιομηχανία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες. Ιδρύθηκε το 1903 από τους Ουίλιαμ Χάρλεϊ και Άρθουρ Ντέιβιντσον στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Είναι μία από τις δύο βιομηχανίες μοτοσικλετών που κατάφεραν να επιβιώσουν από την ύφεση του 1929.






H εταιρία κατασκευάζει μοτοσικλέτες τύπου chopper με κλασικό ντιζάιν. Τα μοντέλα της αποτελούν αντικείμενο λατρείας και έχουν πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.






argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες