Από Το Survivor Και Το Nomads Υποψήφιος Με Τον ΣΥΡΙΖΑ Στην Αγία Παρασκευή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Από Το Survivor Και Το Nomads Υποψήφιος Με Τον ΣΥΡΙΖΑ Στην Αγία Παρασκευή


Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός «μισθοφόρος» και πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, κατεβαίνει στην πολιτική και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Σταθόπουλο, έπειτα από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Μέχρι τώρα ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας καλοβλέπει την ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Γιώργος Σταθόπουλος βγήκε δήμαρχος το 2014 στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες