Θεϊκή παρέμβαση: Κακοποιός πήγε να κλέψει ιερέα και πέθανε από έμφραγμα! (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Θεϊκή παρέμβαση: Κακοποιός πήγε να κλέψει ιερέα και πέθανε από έμφραγμα! (Video)


Είναι αυτό που λένε ο θεός να βάλει το χέρι του. Κάτι τέτοιο μάλλον συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ο κακοποιός πλήρωσε, όχι μόνο ακριβά την απόφασή του να ληστέψει έναν… εκπρόσωπο του Θεού, αλλά ακόμη και με την ίδια του ζωή.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που ένας Βραζιλιάνος καταρρέει μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ έχει ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου ενός ιερέα για να τον ληστέψει.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, εμφανίζονται δύο άνδρες να πλησιάζουν αργά το αμάξι ενός ευαγγελικού πάστορα, το οποίο είναι παρκαρισμένο σε δρόμο της πόλης Γκουαρούλιος, κοντά στο Σάο Πάολο.



Οι κακοποιοί προσπαθούν αρχικά να εμποδίσουν τους δύο επιβαίνοντες να βγουν από το αυτοκίνητο, περικυκλώνοντάς το, ενώ ένας από αυτούς καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, παρά την αντίσταση που προβάλλει ο ιερέας.

Ο συνεργός του τότε τρέπεται πανικόβλητος σε φυγή, ωστόσο αλλάζει γνώμη και επιστρέφει, προσπαθώντας να σηκώσει τον φίλο του ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες