Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


Τι λέτε κ. Τζέφρι Πάιατ;

Αποτέλεσμα εικόνας για παιατ λεβεντησ

Ο ξένος παράγοντας, ποτέ δεν έπαψε να υπεισέρχεται στα εσωτερικά μας ζητήματα! Ο ξένος παράγοντας, τον οποίο κατήγγειλε στα ΜΜΕ, αλλά και στην ομιλία του στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης! O οποίος ισχυρίστηκε πως δέχτηκε απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικανό πρέσβη προκειμένου να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Μια μεγαλειώδης και συνάμα ανατριχιαστική καταγγελία ενός αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος! Μια καταγγελία που πνίγηκε στα ρηχά και δεν αναδείχτηκε:

«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τις Πρέσπες κύριε Λεβέντη, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια! Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντίναντσα των Αμερικανών. Η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων και εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα. Η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη…»!

Αυτός ο εκφοβισμός, η κατατρομοκράτηση ενός πολιτικού αρχηγού για να εκπληρώσει τον ευσεβή πόθο του διεθνή παράγοντα, θάφτηκε από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας και η Δικαιοσύνη “ροχαλίζει”… Δεν καλεί τον Βασίλη Λεβέντη για να δώσει εξηγήσεις, παρ΄ ότι συνεχίζει να δηλώνει πως είναι πρόστυχη η πολιτική των ΗΠΑ, σήμερα…

Γιατί, αν συνέβησαν τα όσα καταγγέλλει ο Πρόεδρος της “Ενώσεως Κεντρώων”, τότε σε ένα ανεξάρτητο κράτος, οι πρέσβεις των ΗΠΑ και της Γερμανίας θα ανακηρύσσονταν σε ανεπιθύμητα πρόσωπα και θα έπρεπε πάραυτα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα!

Τι έχει να πει ο θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα, Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ;

Πάνε πακέτο στην Ελλάδα οι Νεοναζιστικές και οι Νέοκομμουνιστικές αντιλήψεις;;

Ο ψαροντουφεκάς που το παίζει βατραχάνθρωπος…

Αποτέλεσμα εικόνας για ευαγγελοσ αποστολάκησ

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ Μιχαήλ Κωσταράκος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση που “ενοχλείται” όταν κάποιοι τραγουδούν το γνωστό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”! Τονίζοντας ότι στο εμβατήριο δεν υπάρχει αλυτρωτισμός, αλλά γράφτηκε για να τιμήσει όσους πολέμησαν στους Βαλκανικούς Πολέμους!

«Εκείνο που φοβάμαι και θεωρώ απολύτως απαράδεκτο είναι ότι όλο το εμμονικό μένος των υποστηρικτών της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει στραφεί κατά του γνωστού εμβατηρίου “Μακεδονία ξακουστή”, το οποίο κυβερνητικοί και πολιτειακοί παράγοντες προσπαθούν με διαταγές, κραυγές και απειλές να απαγορεύσουν και να εξαλείψουν από την ιστορική μνήμη του λαού μας και από τις παραδόσεις των ΕΔ. Έτσι από μόνοι τους συμβάλλουν στο να καταστήσουν το εμβατήριο αυτό σύμβολο της αντίδρασης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ανεξάρτητα από αυτό για ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται το πόσο τραγικά ανιστόρητοι είναι, καθώς η όλη τους προσπάθεια εδράζεται σε λάθος βάσεις»!

Δυστυχώς όμως, αυτή η κυβέρνηση των νεοκομμουνιστών είναι τόσο εμμονική, έχει τόσο μίσος κατά των Ελλήνων, ώστε δεν δίστασε να αποβάλλει από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τον αλεξιπτωτιστή – στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται να τραγουδάει το “Μακεδονία ξακουστή” στην πτώση του με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε άσκηση στον κάμπο της Λάρισας!

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η πρόσφατη απειλή του ΥΠΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη περί αυστηρών κυρώσεων…

Έτσι σκωπτικά θα λέγαμε: «Ο ψαροντουφεκάς που το παίζει βατραχάνθρωπος! Και να έπιανε και κανά σπάρο; Από ότι μας λένε ντουφεκάει μόνο μαρίδες»!!

Η κακογουστιά του ΣΥΡΙΖΑ…

https://pbs.twimg.com/media/D1UQaNBWkAA7Xtz.jpg

Το τερματίσατε! Η κακογουστιά του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο! Κανένα μέτρο αισθητικής! Τι υποδηλώνει αυτό! Άλμα από την μιζέρια στην κραιπάλη; Από την αριστερή μιζέρια στην καπιταλιστική κραιπάλη; Τόσο πολύ σας μόλυνε η καπιταλιστική διαστροφή μέσα σε λίγα χρόνια; Πού και να κυβερνούσατε δεκαετίες;

Κι όπως είχε πει ο μακαρίτης Καθηγητής Σάκης Καράγιωργας για τους πρώην “συντρόφους” του στο ΠΑΣΟΚ προ 1981: «Εάν αυτοί έλθουν στην Εξουσία, θα φάνε και τις επενδύσεις από τα γραφεία»!

Όπερ και εγένετο! Ψέματα;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Η κακογουστιά του ΣΥΡΙΖΑ…

Αποτέλεσμα εικόνας για κουιζ

Η “Τιτίκα” θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Για να διευκολύνει τον επιστήθιο φίλο Ρ. Τ. Ερντογάν;

Τσίου – τσίου το πουλάκι!

Αφού σύμφωνα με το λαϊκό άσμα: Έστειλα δυο πουλιά, δυο πετροχελιδόνια στην Κόκκινη Μηλιά…

Αχ Παναγιά μου…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες