Στην τελική ευθεία για το Πατρινό Καρναβάλι 2019 - Καρναβαλιστές κι επισκέπτες σε... ετοιμότητα για την κορύφωση της γιορτής! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2019

Στην τελική ευθεία για το Πατρινό Καρναβάλι 2019 - Καρναβαλιστές κι επισκέπτες σε... ετοιμότητα για την κορύφωση της γιορτής!


Στην τελική του ευθεία εισέρχεται το Πατρινό Καρναβάλι του 2019. Με σύμμαχο τον ιδανικό καιρό , κάτι που είχε αρκετά χρόνια να συμβεί, εκατοντάδες πληρώματα και χιλιάδες καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής.

Με ήλιο και 20αρια η Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση μετά από χρόνια! Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό του τριημέρου στην Πάτρα


Στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου πρωταγωνιστές είναι τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού, που διαδέχονται τα άρματα του Δήμου. Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός και το κέφι συνδυάζονται δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του Σαββάτου.

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πάρτι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

ΚΤΕΛ Πάτρας: Λεωφορεία όλη νύχτα για Πανεπιστήμιο και Ρίο - ΟΛΑ τα δρομολόγια του καρναβαλιού

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής είναι η αποκορύφωση του καρναβαλικού κεφιού που κινητοποιεί όλο το κέντρο της πόλης σε ξέφρενους ρυθμούς.

Αυτή είναι η σειρά παρέλασης των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού

Οι παρελάσεις ακολουθούν την οδό Κορίνθου και έχουν ως αφετηρία το ύψος της οδού Κορίνθου. Το ραντεβού των καρναβαλιστών για τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου δίνεται στις 6.30μμ και για την παρέλαση της Κυριακής στις 2.30μμ.

Δήμος Πατρέων: Μην χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο το τριήμερο του καρναβαλιού!

Η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς.

Αρκετά από τα πληρώματα θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές, που δίνουν όπως πάντα έναν ιδιαίτερο τόνο και σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες και πολύχρωμες στολές αλλά και τα πρωτότυπα θέματα προσφέρουν μερικά από τα highlights των παρελάσεων.

Μπήκαμε στον ΑΣΟ και είδαμε τα άρματα που ετοιμάζουν τα καρναβαλικά πληρώματα - Οι ...Αρλεκίνοι, οι τσουτσουνοπαίχτες και οι ...μοδίστρες - ΦΩΤΟ

Στην κορυφή των παρελάσεων όπως πάντα τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου Πατρέων-σατιρικά και καλλιτεχνικά σμιλεμένα από τους καλλιτέχνες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου.

Aυτά είναι τα άρματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού - Ο Βασιλιάς, ο Κινγκ Κονγκ και 4.000 γαρύφαλλα για το άνθινο

Η Πάτρα και φέτος το καρναβαλικό Σαββατοκύριακο αναμένεται να πλημμυρίσει από κόσμο. Οι επισκέπτες έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν και η διαθεσιμότητα των κλινών στα κεντρικά τουλάχιστον ξενοδοχεία έχει εξαντληθεί.


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες