Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αμείλικτη στους προδότες η τιμωρία…

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras μητσοτακησ
Οι συνέπειες της προδοσίας της Μακεδονίας συνεχίζονται και πολλαπλασιάζονται όπως άλλωστε ήταν προδιαγεγραμμένο και αναμενόμενο. Σε λίγο αν δεν αντισταθούμε θα γίνουν χιονοστιβάδα και θα πλακώσουν τον Ελληνισμό. Σήμερα βρισκόμαστε στην αρχή. Αργότερα θα δούμε σημεία και τέρατα που θα μας αιφνιδιάσουν. Επομένως να είμαστε ηθικά και ψυχολογικά έτοιμοι για αγώνα ώστε τα τετελεσμένα να τα ανατρέψουμε.

Αυτοί που σχεδίασαν εδώ και αιώνα την αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα τα είχαν όλα προβλέψει με μαθηματική ακρίβεια και τα υλοποιούν κατά γράμμα . Ο Νίμιτς σκληρός μισέλληνας είναι ο αρχιτέκτονας της συνωμοσίας της Μακεδονίας Αυτός γνώριζε το αποτέλεσμα και όσα θα επακολουθήσουν. Μόνο οι δικοί μας ξενόδουλοι τυχοδιώκτες και ανθέλληνες προδότες παρίσταναν τον αφελή ότι ταχα μια συμφωνία σαν αυτή των Πρεσπών θα ήτο επωφελής για την Ελλάδα διότι θα έβαζε φραγμό στα αλυτρωτικά σχέδια των Σκοπιανών. Ακριβώς το αντίθετο ίσχυε και το γνώριζαν και τα καβουράκια στον Θερμαϊκό, ότι τα Σκόπια ήθελαν μια συμφωνία με την Αθήνα για να αρπάξουν τον τίτλο της Μακεδονίας (το «βόρεια» είναι προσωρινό) και με όχημα το όνομα την μακεδονική γλώσσα, εθνότητα και ταυτότητα να διαβρώσουν, αποσταθεροποιήσουν και κατακτήσουν σε επόμενο χρόνο την Ελληνική Μακεδονία . Τελικός τους σκοπός η δημιουργία της «Μακεδονίας του Αιγαίου» και ο διαμελισμός της Ελλάδος . Διότι χωρίς την Μακεδονία αποκολλάται και χάνεται και η Θράκη και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και μοιράζεται το Αιγαίο στον 25ον μεσημβρινό. Δεν χρειάζονται γεωστρατηγικές γνώσεις για να αντιληφθείς το ρόλο της Μακεδονίας σαν κεντρικός πυρήνας της Βαλκανικής και ο κυματοθραύστης και ασπίδα της Ελλάδος από βορά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα είκοσι χρόνια από την ανεξαρτητοποίηση του σκοπιανού κρατιδίου κανείς δεν τόλμησε παρά τις αφόρητες πιέσεις να προχωρήσει στην αναγνώριση του κρατιδίου με το όνομα ή επιθετικό προσδιορισμό που να περιλαμβάνει το «Μακεδονία» Διότι αυτό ήταν το όχημα που έλκει γλώσσα, εθνικότητα και ταυτότητα που έλειπε από το ψευδεπίγραφο κρατίδιο. Και τον τίτλο δεν κρατούσε η διεθνής κοινότητα , τον κρατούσε κατ’ αποκλειστικότητα η Ελλάς και μόνο αυτή μπορούσε να τον δώσει . Επομένως έπρεπε να βρεθεί ο προδότης να κάνει την βδελυρή παραχώρηση σε βάρος της πατρίδος του και βρέθηκε στο πρόσωπο του ανθέλληνα, τυχοδιώκτη και διεθνιστή αναρχοαυτόνομου Αλέξη Τσίπρα και της συμμορίας της Αριστεράς. Γνώριζαν τι έκαναν και ενσυνειδήτως το έκαναν, διότι είχαν πανταχόθεν προειδοποιηθεί αλλά αυτοί προχώρησαν στην προδοσία για λόγους ξενοδουλείας , ιδεοληψίας και αρχομανίας.

Οι προδότες πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Το ειδεχθές έγκλημα τους να γίνει ιδιώνυμο και να καταδικαστούν με την αυστηρότερη των ποινών . Μόνο τότε θα ικανοποιηθεί το αίσθημα του Ελληνικού λαού και θα αντιληφθεί η διεθνής κοινότητα το μέγεθος της συνωμοσίας σε βάρος της Ιστορικής Αλήθειας. Μόνο έτσι θα βάλουμε φραγμό στον διαμελισμό της χώρας και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα να κάνουμε «μεγάλη την Ελλάδα» όπως είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τράμπ. Με την ανατροπή της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών , την ανάδειξη της αλήθειας και την καταδίκη των συνωμοτών θα βάλουμε φραγμό σε νέα προδοσία που ετοιμάζουν!

Αμφικτύων - 20/3/2019 (είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών)!!

Η ΑΣΔΕΝ συντάσσεται με τις Νέοκομμουνιστικές ιδεοληψίες…

Η ΑΣΔΕΝ (Ανώτερη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και ΝΉΣΩΝ) επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο υπέρ των “μεταναστών”, ταυτιζόμενη με την αριστερή ιδεοληψία των νεοκομμουνιστών, εκδίδοντας διαταγή με την οποία εγκαλεί τα στελέχη του Στρατού μας, εάν χρησιμοποιούν τις λέξεις “λαθρομετανάστης” ή “παράνομος μετανάστης”!

Καλά τι ακριβώς μας λέτε εκεί στην ΑΣΔΕΝ; Σας ενόχλησε η ονοματολογία όλων αυτών που μας στέλνει στην Πατρίδα ο φασίστας – γκρίζος λύκος Ρ. Τ. Ερντογάν και δεν σας ενοχλεί αν αρκετοί από αυτούς είναι τζιχαντιστές και πράκτορες της ΜΙΤ; Από πού προκύπτει ότι όλοι αυτοί είναι μετανάστες; Αυτός είναι ο ρόλος της ΑΣΔΕΝ; Δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτε άλλο πιο σοβαρό; Από τη στιγμή που ο Ερντογάν – εν καιρώ ειρήνης – αποικίζει τα νησιά του Αιγαίου μας, αλλάζοντας την πληθυσμιακή τους μορφή; Όπως ακριβώς έπραξε και στη κατεχόμενη Κύπρο;

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε το Διοικητή της ΑΣΔΕΝ - σύμφωνα με πληροφορία που μας δόθηκε – αν ως Συνταγματάρχης διατάχτηκε από τον τότε αρχηγό ΑΓΕΣ (Φράγκο Φραγούλη) να μεταβεί στον Έβρο για να αναλάβει την εκεί διοίκηση Συντάγματος και γιατί τελικά δεν πήγε;

Αρνήθηκε και αν ναι γιατί; Αναμένουμε διάψευση!!

Ο Χρήστος Τεντόμας στηρίζει Γιάννη Σγουρό;

859336_10200619419788906_1999341506_o

Έγραφα την περασμένη Κυριακή στο άρθρο μου στην εφημερίδα ΕΩ:

«Ο Μητσοτακικός πόλεμος κατά Πατούλη έχει πολύ “ουρά”! Αφού εξετάζονται όλα τα σενάρια από το Μητσοτακικό περιβάλλον (Κυριάκου – Ντόρας)! Έχοντας κατά νου το σενάριο το οποίο απεύχονται και το οποίο δεν τους αφήνει να κοιμηθούν ήσυχοι! Μια πρωτιά Γιώργου Πατούλη και νίκη από την πρώτη Κυριακή καθιστά πανίσχυρο τον σημερινό Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ! Ταυτόχρονα, διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας από τον Κώστα Μπακογιάννη τη δεύτερη Κυριακή, με απρόβλεπτη εξέλιξη, αδυνατίζει την μελλοντική του στόχευση, αυτής της υποψηφιότητάς του στη διεκδίκηση – όταν τεθεί – της αρχηγίας του κόμματος της ΝΔ! Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος διεκδίκησης του Δήμου της Αθήνας από τον Κώστα Μπακογιάννη! Στόχο όμως, που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και ο πάντα φιλόδοξος Γιώργος Πατούλης!

Έτσι, το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι οριστικής καταρτίσεως των ψηφοδελτίων της ΝΔ σε Δήμο της Αθήνας και σε Περιφέρεια Αττικής, η μάχη χαρακωμάτων θα ενταθεί!

Και η τελευταία πληροφόρηση που μας έρχεται, λέγει ότι λόγω του ότι οι κρυφές δημοσκοπήσεις στη ΝΔ κάνουν λόγο για νίκη Πατούλη στην Περιφέρεια από την πρώτη Κυριακή, την ίδια ώρα που αυτές οι δημοσκοπήσεις στέλνουν τον Μπακογιάννη στο δεύτερο γύρο, το περιβάλλον Μητσοτάκη θα κατευθύνει ψηφοφόρους της ΝΔ υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού»!

Ναι αυτά έλεγαν οι πληροφορίες μου από άτομα της ΝΔ, που βρίσκονται πολύ ψηλά στην ιεραρχία του κόμματος!

Όμως η τελευταία πληροφορία που έφτασε στ΄ αυτιά μου, μας ξεπερνάει όλους!

Ο Χρήστος Τεντόμας στηρίζει Γιάννη Σγουρό! Ναι καλά ακούσατε! Αυτό μου “κάρφωσε” στέλεχος της ΝΔ που παραβρέθηκε στην τελευταία προεκλογική ομιλία του κ. Τεντόμα στους Αμπελόκηπους! Ο οποίος ισχυρίστηκε, ότι του το είπε ο ίδιος ο Χρήστος Τεντόμας! Βέβαια αν αληθεύει δεν πρέπει κανείς να έχει εμπιστοσύνη σε κανένα! Από την άλλη μεριά όμως, αν αληθεύει επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ανέφερα την περασμένη Κυριακή!

Γιατί ποιος ξέρει τι να υποσχέθηκε στον κ. Τεντόμα ο κ. Κώστας Μπακογιάννης προκειμένου να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, το οποίο στηρίζει η ΝΔ! Αφού αρχικά ο κ. Τεντόμας είχε εκδηλώσει την επιθυμία να κατέλθει στην Αθήνα ως “αντάρτης” του κόμματος!

Δεν στηρίζει λοιπόν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, που στηρίζει η ΝΔ, αλλά στηρίζει τον αντίπαλό του;

Τραγέλαφος ή κάποια υπόγεια σύνδεση από τα παλιά;;

Συνώνυμο του βαθέως κράτους των ΗΠΑ ο Τζέφρι Πάιατ…

C:\Users\PANOS\Downloads\!!5.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, “ακούει” στο βαθύ κράτος της Αμερικής (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα)! Εξ ου και ο υπονομευτικός ρόλος του έναντι της πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο οποίος με την συμπεριφορά του και τις επεμβάσεις του στην ελληνική κυβέρνηση, δημιουργεί έντονο αντιαμερικανικό κλίμα! Δηλαδή συντάσσεται με όλους εκείνους που εξυφαίνουν σχέδια κατά της Ελλάδος! Εκείνων των ανθελληνικών αποφάσεων του βαθέως κράτους των ΗΠΑ…

Έχουμε λάθος;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες