Ραχήλ Μακρή: «280.000€ μέχρι στιγμής τα προεκλογικά έργα του Δημάρχου Παλλήνης για να εξαπατά τους δημότες με το φυσικό αέριο» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2019

Ραχήλ Μακρή: «280.000€ μέχρι στιγμής τα προεκλογικά έργα του Δημάρχου Παλλήνης για να εξαπατά τους δημότες με το φυσικό αέριο»


Ο φιλοσυριζαίος Δήμαρχος Παλλήνης προκειμένου να παρουσιάσει έργο και να εξαπατήσει τους Δημότες για την υφαρπαγή της ψήφου τους, την 10.12.2018 ενέκρινε δαπάνη Διακοσίων Ογδόντα Χιλιάδες Ευρώ (280.000,00) ευρώ, ώστε η εταιρεία φυσικού αερίου να δεχτεί να παρεκκλίνει του σχεδιασμού και να προβεί στην σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου για την εξυπηρέτηση ενεργοβόρων κτιρίων και εγκαταστάσεων του Δήμου, προκειμένου να συνδεθούν Δημοτικές εγκαταστάσεις (Δημαρχείο, σχολεία, Αθλητικά κέντρα).

https://diavgeia.gov.gr/doc/625%CE%91%CE%A9%CE%9E%CE%9A-%CE%921%CE%A9?inline=true&fbclid=IwAR1ZMZhHKzH8UrTNaLHd1BgXfdymzNgSPleogchkD4-4uus5iKUeeS4IsV8.

Αυτή την παρέκκλιση που πληρώσαμε χρυσή, παρουσιάζει στους Δημότες ψευδώς ως έργο φτάνοντας σε τέτοια επίπεδα απύθμενου θράσους να βάζουν σε γραμματοκιβώτια, αίτηση του Δήμου Παλλήνης με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ», στην οποία ζητείται από τους Δημότες να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας και να αιτηθούμε, όπως ο Δήμος Παλλήνης εξετάσει την περίπτωση επέκτασης της παροχής φυσικού αερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Αίτηση στα γραμματοκιβώτια των Δημοτών για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους εξαπάτησής τους και την δημιουργία αίσθησης, ότι θα συνδεθούν με οικιακό ή επαγγελματικό φυσικό αέριο, την ώρα που αυτό είναι εντελώς αναληθές.

Η αλήθεια είναι, ότι εξαιτίας της ανικανότητας του, η Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης κατάφερε ακόμη ένα επίτευγμα, ο Δήμος να μην συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου στον Δήμο μας από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής μέχρι το 2022 https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/epektasi-tou-diktyou-fysikou-aeriou-se-38-dimous-tis-attikis-lista/ την ώρα που οι όμοροι δήμοι όπως της Πεντέλης έχουν ενταχθεί.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις της εταιρείας http://www.capital.gr/epixeiriseis/3316352/fuli-pallini-aspropurgos-apoktoun-fusiko-aerio-eos-to-2022, μέχρι το έτος 2022 σε όλο τον Δήμο Παλλήνης οι συνδέσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο, στα δημοτικά και σχολικά κτίρια και ίσως στα κέντρα του Γέρακα και της Παλλήνης.

Στην υπόλοιπη περιοχή όπως αποδεικνύεται, η επέκταση του δικτύου θα γίνει μετά το 2022.

Τα ερωτήματα λοιπόν, που προκύπτουν είναι:


Γιατί, ενώ ο αγωγός περνά μέσα από την πόλη, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης δεν ενήργησε τόσα χρόνια να μας εντάξει στην επέκταση του φυσικού αερίου και ζημίωσε τον Δήμο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε κατανάλωση πετρελαίου;


Γιατί, ενώ γνωρίζει ότι το δίκτυο δεν θα επεκταθεί, πλην των εξαιρέσεων για τις οποίες πληρώθηκαν 280.000,00 € προεκλογικά, βάζει τους Δημότες να καταθέτουν αιτήσεις επέκτασης το 2018;

Η Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης, είναι έκθετη πολιτικά και ηθικά.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την επιμονή σε όρους που καταστρατηγούν τις αρχές της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης.

Δύο τινά συμβαίνουν. Ή πρόκειται για αδιαμφισβήτητη ανικανότητα, ή κοροϊδεύουν σύσσωμοι Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση τους Δημότες.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, η Διοίκηση του Δήμου πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια με το δημόσιο χρήμα και να κοροϊδεύει τους Δημότες θεωρώντας τους ιθαγενείς.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος

Ανθούσας - Γέρακα - Παλλήνης 

Πρώην Βουλευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες