Το 38ο Rally Sprint της ΑΛΑΚορινθίας στo Xιλιομόδι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2019

Το 38ο Rally Sprint της ΑΛΑΚορινθίας στo Xιλιομόδι


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου 2019 το 38ο RALLY SPRINT (XΩΜΑΤΙΝΟ) που προσμετρά στο ΚΎΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΡΑΛΙ 2019 και στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ 2019 σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ, είναι ο 1ος από τους αγώνες του θεσμού.

Το Δ.Σ της Λέσχης και η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε ο αγώνας να γίνει στην ειδική διαδρομή Χιλιομόδι, όπως έγινε στο Ράλλυ Καίτη Κυρίτση 2018.

Η ειδική αυτή πήρε τις καλύτερες κριτικές στην αξιολόγηση από τα πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου, φυσικά μέσω του ΣΔΔΑ ( www.e-omae-epa.gr).

Θυμίζουμε ότι με απόφαση της Γ.Σ της ΟΜΑΕ, δεν θα υπάρχει φέτος παράταση των δηλώσεων .

Περισσότερα για τον αγώνα, μπορείτε να βρείτε στο http://www.alak.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες