Λουτράκι: "Σήμερα γεννήθηκε μια συνιστώσα του Γ. Γκιώνη" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2019

Λουτράκι: "Σήμερα γεννήθηκε μια συνιστώσα του Γ. Γκιώνη"


"Συνιστώσα του Γ. Γκιώνη", χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΝΕΛ Κορινθίας, Χάρης Μαρίνης το νέο δημοτικό συνδυασμό για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, "Επιλογή Ευθύνης", με επικεφαλής, τον Κωστή Ζερβό.

Όπως έγραψε στο προφίλ του σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, "Με μεγάλο ενδιαφέρον είδαμε σήμερα (σ.σ. χτες) το πρωί σε Blog του Λουτρακίου ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η κάθοδος αυτοδιοίκητικης παράταξης στον Δήμο μας. Από το κείμενο διαπιστώνεται η έπαρση τους δηλώνοντας ότι ο συνδυασμός τους θα είναι τόσο ισχυρός ώστε να διεκδικήσει τον Β γύρο. Οι δηλώσεις με παραπέμπουν σε συνδυασμό συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος οι υποψήφιοι του οποίου δήλωναν ότι θα πάρουν περισσότερο του 40% στο Λουτράκι.

Εάν οι εκτιμήσεις μου επαληθευτούν, σήμερα (σ.σ. χτες) γεννήθηκε μια νέα συνιστώσα της σημερινής Δημοτικής Αρχής".

Λίγη ώρα μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ανακοινώθηκε και επίσημα ο νέος δημοτικός συνδυασμός για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, "Επιλογή Ευθύνης", με επικεφαλής, τον Κωστή Ζερβό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες