Επίσημη ανακοίνωση του Αλέξανδρου Πνευματικού και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ”Κόρινθος-Πορεία Ευθύνης” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2019

Επίσημη ανακοίνωση του Αλέξανδρου Πνευματικού και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ”Κόρινθος-Πορεία Ευθύνης”


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και   ενθουσιασμού παρουσίασε χθες Παρασκευή 22 Μάρτη το πρόγραμμά του και τους πρώτους  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού,  Αλέξανδρος Πνευματικός, σε μια  αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη και με πολλούς ακόμη συνδημότες  να βρίσκονται έξω από την αίθουσα επειδή απλά  ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για τις ανάγκες της εκδήλωσης!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή  βίντεο ,που παρουσίαζε   όλα τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην τετραετία που μας πέρασε,  από την νυν δημοτική αρχή .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι απεικονίζουν ξεκάθαρα, από τη μια πλευρά την ιστορία και τη συνέχεια του συνδυασμού κι από την άλλη τη διεύρυνση και τη διεισδυτικότητα του συνδυασμού σε ευρύτερους χώρους
Κρίνοντας την  εκδήλωση θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν παράσταση Νίκης για τον δήμαρχο Κορινθίων για δυο λόγους.
Ι) Πραγματοποίησε  την μεγαλύτερη  συγκέντρωσή παρουσίασης υποψηφίων , ήταν σαφώς η μεγαλύτερη σε όγκο από όσες έχουν πραγματοποιηθεί μέχρις στιγμής.
2) Παρουσίασε ένα πολύ  ποιοτικό  ψηφοδέλτιο , με επώνυμους πολίτες που έχουν δυνατότητα επιρροής   , έμπειρους , καθώς και νέους με το πάθος να κάνουν καλύτερη  την πόλη τους , όπως είναι ο Γιώργος Φαρμάκης ,η. Μαρία Λύτρα , ο  Ανδρέας Ζώγκος, ο Σπύρος Περόγαμπρος , ο Χρήστος Μελέτης , αλλά και οι νέοι όπως ο Μίμης Χρυσαφίδης  με μεγάλη διεισδυτικότητα στον αθλητικό χώρο ,ο Βασίλης Ταγαράς, πετυχημένος επιχειρηματίας και συνδικαλιστής, ο Γιώργος Κεφερλής επιχειρηματίας,   ο Γιώργος Κουτσούκος και πολλοί άλλοι .
Από την συμμετοχή του δημοτών που παραβρέθηκαν απεδείχθη πως η διαρροή σημαντικών συνεργατών του δημάρχου όπως ο Νίκος Σταυρέλης , Μπάμπης Τιγκιρλάκης ,Γιώργος Μουρούτσος Χρήστος Χασικίδης , τελικώς μπορεί να τον λάβωσαν , αλλά εκ του αποτελέσματος , περισσότερο συναισθηματικά , αλλά όχι ουσιαστικά .
Ίσως είναι νωρίς για να προβλέψουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Κορινθίων , αλλά είναι βέβαιο πως ο Αλέξανδρος Πνευματικός θα είναι ο ένας εξ των δύο που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες