Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Ανεμοι σήκωσαν νταλίκα και την «κάρφωσαν» στις πινακίδες! [εικόνες] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2019

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Ανεμοι σήκωσαν νταλίκα και την «κάρφωσαν» στις πινακίδες! [εικόνες]

Φωτογραφία: sinidisi.gr
Ενα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με νταλίκα, δίχως ευτυχώς τραυματίες, προκλήθηκε, λόγω των θυελλωδών ανέμων, στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το πρωί της Πέμπτης. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Συνείδηση», οι ισχυροί άνεμοι σήκωσαν την καρότσα της μεγάλης νταλίκας και την «κάρφωσαν» στις πινακίδες σήμανσης της γέφυρας!
Φωτογραφία: sinidisi.grΦωτογραφία: sinidisi.gr
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας, που διέκοψαν την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, καθώς και συνεργεία για να απομακρύνουν τη νταλίκα από το σημείο. 
Φωτογραφία: sinidisi.grΦωτογραφία: sinidisi.gr
Φωτογραφία: sinidisi.grΦωτογραφία: sinidisi.gr
Κλειστή η γραμμή Ρίου – Αντιρρίου
Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ανάγκασαν τις Αρχές να κλείσουν και την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου. 
Κατά την ίδια πηγή, λόγω της απαγόρευσης απόπλου και της διακοπής κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Πάτρα, ασθενοφόρα από Ναύπακτο και Μεσολόγγι δεν κατάφεραν να φθάσουν στα νοσοκομεία της αχαΐκής πρωτεύουσας και γύρισαν πίσω. 
Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες