ΑΡΓΟΣ: Δημήτρης Ζαχαριάς και Χάρης Σελλής μαζί με τον Δ. Καμπόσο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

ΑΡΓΟΣ: Δημήτρης Ζαχαριάς και Χάρης Σελλής μαζί με τον Δ. Καμπόσο


Ο Χάρης Σελλής και ο Δημήτρης Ζαχαριάς είναι τα νέα ισχυρά ονόματα που θα σταθούν δίπλα στον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Αλλαγή Πορείας. 

Την ώρα που άλλοι συνδυασμοί αδυνατούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων ο Δημήτρης Καμπόσος ισχυροποιεί συνεχώς το ψηφοδέλτιο του με ονόματα που έχουν μεγάλη προσφορά και απήχηση στην τοπική κοινωνία. Ο Χάρης Σελλής αστυνομικός στο επάγγελμα με μεγάλη εμπειρία και στον συνδικαλιστικό τομέα και στην πολιτική γενικότερα.

Ο Χάρης Σελλής δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και θεωρώ πως ο Δήμος έχει την μεγάλη τύχη να έχει Δήμαρχο τον Δημήτρη Καμπόσο. Μαζί θα προχωρήσουμε για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο.

Ο Δημήτρης Ζαχαριάς είναι τέως αστυνομικός και πλέον ασχολείται με τα γεωργικά και ο οποίος δήλωσε: 

Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Θέλω να προσφέρω πολύ στην δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου , διότι διαμένω στην περιοχή και έχω ακούσει τους ανθρώπους της περιοχής να το προσμένουν και ειλικρινά έχω μεγάλη χαρά για την προσπάθεια αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες