Λουτράκι: Άρωμα εκλογών - Μπαλώθηκαν οι κεντρικοί δρόμοι του Σχίνου (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2019

Λουτράκι: Άρωμα εκλογών - Μπαλώθηκαν οι κεντρικοί δρόμοι του Σχίνου (Εικόνες)


Με 50 αποχρώσεις του γκρι και  άρωμα εκλογών αναφέρετε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο  ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΙΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ" 

Συγκεκριμένα αναφέρει στο σχετικό post
Σήμερα  μπαλώθηκαν οι κεντρικοί δρόμοι του Σχίνου (φωτογραφίες από τον δρόμο στο Σύλλογο και την Κληματαριά).
Το πρωί που πηγαίναμε για τα γραφεία του Συλλόγου με έκπληξη είδαμε το τσιμέντο στρωμένο. Και η σήμανση βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών (παλέτα CE). Και βέβαια ο κόσμος χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει πέρναγε από το φρέσκο τσιμέντο και άφηνε το αποτύπωμά του. Ροδιές από αυτοκίνητα, πατημασιές από σκυλιά κλπ.
Αργότερα ήρθε και το συνεργείο με την πίσσα και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε γίνει. Ποιος και γιατί είχε ρίξει τσιμέντο στις τρύπες ενώ ήταν να ρίξουν πίσσα. Γι αυτό και ο δρόμος έχει αλλού τσιμέντο και αλλού πίσσα.
Πάντως ο δρόμος μπροστά από τον Σύλλογο μπαλώθηκε ύστερα από πολλά χρόνια, τρία ή τέσσερα. Μοιάζει με τις 50 αποχρώσεις του γκρι... με άρωμα εκλογών.
Εδώ να διευκρινίσουμε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το έργο των 600,000 ευρώ που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο για την αποκατάσταση των ζημιών στην οδοποιία του Σχίνου ύστερα από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι να γίνει σύντομα, πριν τις εκλογές του Μαΐου, όπως έχουμε πληροφορηθεί, όπου θα στρωθεί σωστά σε όλο το μήκος.


Δείτε Εικόνες


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες