Ραχήλ Μακρή: «Η επικίνδυνη και πραξικοπηματική απόφαση Δημάρχου και συμβούλων του για εγκατάσταση μεταναστών στον Γέρακα, δεν θα περάσει» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Ραχήλ Μακρή: «Η επικίνδυνη και πραξικοπηματική απόφαση Δημάρχου και συμβούλων του για εγκατάσταση μεταναστών στον Γέρακα, δεν θα περάσει»


Καταθέσαμε με δικηγόρο αίτημα λήψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την λειτουργία ξενώνα εφήβων μεταναστών ασυνόδευτων στην Δέση Γέρακα.

Η απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή απόφαση που έλαβαν Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, πραξικοπηματικά και ερήμην των πολιτών με στόχο όπως η ίδια προβλέπει να κινούνται ελεύθερα και να φοιτούν στα σχολεία μας, ας ενωθούμε να μην περάσει.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην νομική διαδικασία κατά της απόφασης αυτής με τους ήδη 1500 κατοίκους που έχουν ήδη υπογράψει και να υπογράψει την δήλωση -διαμαρτυρία παρακαλούμε να επικοινωνήσει στα: κιν: 6945951058 Mail: rachelallipoli@gmail.com.

Ραχήλ Μακρή
Υποψήφια Δήμαρχος
Ανθούσας - Γέρακα - Παλλήνης

Πρώην Βουλευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες