Δημήτρης Βασιλείου: Με ένα λογοπαίγνιο «καρφώνει» τους αντιπάλους του (εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Δημήτρης Βασιλείου: Με ένα λογοπαίγνιο «καρφώνει» τους αντιπάλους του (εικόνες)


Μ’ ένα λογοπαίγνιο που προ στιγμήν πάγωσε την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΑΝΤΑΣ, ότι δηλ. δεν θα θέσει υποψηφιότητα ξεκίνησε την ομιλία του, την Κυριακή 24 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων, Δημήτρης Βασιλείου κάνοντας αναφορά στους ευσεβείς πόθους των αντιπάλων του που εδώ και ένα χρόνο διαδίδουν εσκεμμένα ότι ο γιατρός και η παράταξή του ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ δεν θα συμμετέχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.



Ο Δημήτρης Βασιλείου ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι αυτό που ακούει είναι το βουητό της κοινωνίας όπου συναναστρέφεται καθημερινά και παίρνει το μήνυμα “Γιατρέ μην κάνεις πίσω”. Έτσι λοιπόν προχωρώντας στην παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού ανακοίνωσε τη συνεργασία του με δύο ομάδες του Δήμου μας “Δημότες Νικητών Ομάδα Νέων” και “Αγωνιστική Συνεργασία Πολιτών”.



Στη συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση των πρώτων 22 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Οι πρώτοι 22 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

1. Αγγιστριώτης Ζαχαρίας

2. Ακράτου Άννα

3. Βασιλείου Βασίλης

4. Γεωργάτου Ελισάβετ

5. Γιαννόπουλος Ιωάννης

6. Γιαννούλης Γεώργιος

7. Δέλγας Άγγελος

8. Δελλής Μιχάλης

9. Καρβούνης Σπυρίδων

10. Κόντης Παναγιώτης

11. Κουκάς Μιχάλης

12. Κυπαρρίσης Σωτήριος

13. Λογοθέτης Αντρέας

14. Μελέτης Κωνσταντίνος

15. Μπέλλος Ζήσης

16. Παπαφίλης Μιχάλης

17. Σακελλαρίου Βασίλειος

18. Σιανούδης Ιωάννης

19. Σιώκου Ελένη Άννα

20. Τσόλης Ευάγγελος

21. Τσουκαλά Αφροδίτη

22. Χέλμη – Βυρίνη Άννα

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες