Η Δημοτική Κίνησή “ Επιλογή Ευθύνης - Κωστής Ζερβός ” καταδικάζει τα ανώνυμα υβριστικά έντυπα τύπου φέιγ βολάν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Η Δημοτική Κίνησή “ Επιλογή Ευθύνης - Κωστής Ζερβός ” καταδικάζει τα ανώνυμα υβριστικά έντυπα τύπου φέιγ βολάν



Η Δημοτική Κίνησή μας “ Επιλογή Ευθύνης - Κωστής Ζερβός ” καταδικάζει απερίφραστα, όπως είναι απολύτως αυτονόητο, τα ανώνυμα υβριστικά έντυπα τύπου φέιγ βολάν που έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη μας.

Παρόμοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από οποιονδήποτε και καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να κτίσουμε μέτωπο απέναντι στους κάθε λογής ανώνυμους ψιθυριστές, που δεν αντέχουν το δημοκρατικό διάλογο και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους θυμίζοντας άλλες μαύρες εποχές.

Η “Επιλογή Ευθύνης”, ο επικεφαλής της Κωστής Ζερβός και τα μέλη της, επιδιώκουμε η εκλογική αντιπαράθεση να διεξαχθεί με έναν ουσιαστικό δημόσιο διάλογο που θα διέπεται από σεβασμό και ήθος και θα βασίζεται στα προγράμματα των παρατάξεων και όχι στη σπίλωση των αντιπάλων και σε αήθεις πρακτικές αποπροσανατολισμού και τυφλής πόλωσης, όσο κι αν το επιδιώκουν κάποιοι.

Για το Γραφείο Τύπου

Επιλογή Ευθύνης - Κωστής Ζερβός 
Υποψήφιος Δήμαρχος 
Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες