Λουτράκι: Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Βασιλείου για την παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με σύνδρομο Down - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Λουτράκι: Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Βασιλείου για την παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με σύνδρομο Down


Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με σύνδρομο Down, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Βασιλείου, ετοίμασε ένα video, στο οποίο αναφέρει:

"Ως γιατρός θέλω να αναφερθώ γενικότερα στα άτομα με ειδικές ανάγκες είτε αυτές είναι σωματικές, είτε αυτές είναι πνευματικές. Τα άτομα αυτά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Είναι άτομα με πολλαπλές ικανότητες που πολλοί από εμάς τους δήθεν φυσιολογικούς δεν έχουμε. Αυτό το βλέπουμε καθαρά στον αθλητισμό και τους ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες. Το βλέπουμε καθαρά στα σχολεία και τα πανεπιστήμια μας, το βλέπουμε ακόμα και στα Νόμπελ όπως ο Τζων Νας και ο Στέφαν Χόκινς. Και αν αυτά τα παραδείγματα δεν φτάνουν για να σας πείσουν θα πω πως υπάρχουν στρατοί στον κόσμο που δέχονται άτομα με ειδικές ανάγκες ακριβώς επειδή σκέπτονται διαφορετικά από τους υπολοίπους και έχουν και τεράστια θέληση για να ανταπεξέλθουν στο μειονέκτημα τους.

Τα άτομα αυτά δεν ζητάνε οίκτο και συμπόνια. Τα άτομα αυτά ζητάνε δίκαιη μεταχείριση. Ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων, με τον συνδυασμό μου «Ώρα Για Δράση» θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε ότι είναι σωστό, δίκαιο και ηθικό για να βοηθήσουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον θέλω να κάνω σαφές ότι όταν εκλεγώ θα κάνω ότι επιτρέπει η τεχνολογία σήμερα για να βοηθήσω τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Από ράμπες σε μικρή απόσταση η μία από την άλλη στην παραλία μέχρι ηχητικά σήματα στα φανάρια για άτομα με δυσκολίες στην όραση και ότι άλλο μου προταθεί από τους συλλόγους τους.

Στη δημοκρατία κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες