H Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στη χοροεσπερίδα της Ομάδας Ποδοσφαίρου των Αγ. Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2019

H Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στη χοροεσπερίδα της Ομάδας Ποδοσφαίρου των Αγ. Θεοδώρων


Στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ομάδας Ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ''SIAGAS'', παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', αποτελούμενη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Β. Καραπανάγο, και τους Νίκο Ανδριανό, Γιώργο Γρηγοράκο, Απόστολο Λυχούδη, Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, Μάχη Ανδριανού.

Στη ζεστή, ενωτική και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης θέλησε να συνδράμει η Δημοτική Παράταξη ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', καθώς ο αθλητισμός αποτελεί για την Κίνηση Πολιτών, έναν από τους σημαντικότερους κοινωνικούς θεσμούς που μας διδάσκει αξίες και ιδανικά και αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της.

Οι ιστορικοί Αθλητικοί Σύλλογοι, όπως είναι η Ποδοσφαιρική Ομάδα των Αγ. Θεοδώρων που ιδρύθηκε το 1949, πρέπει να τυγχάνουν της αμέριστης αρωγής του Δήμου προκειμένου να ευδοκιμούν, καθώς η μαζική συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες κάθε είδους, δημιουργεί κοινωνίες πειθαρχημένες σε κανόνες, στον αλληλοσεβασμό, την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, τον ευγενή ανταγωνισμό ή άλλες αρετές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προαγωγή της κοινωνικής ζωής και συνείδησης.

Όπως άλλωστε έλεγε και η φράση που επιλέχθηκε για τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896, "orandum est ut sit mens sana in corpore sano'' - ''νους υγιής εν σώματι υγιεί ".

allazoumemazi2019.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες