Λουτράκι: Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους πεσόντες αγωνιστές την Κυριακή 14 Απρίλη 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2019

Λουτράκι: Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους πεσόντες αγωνιστές την Κυριακή 14 Απρίλη 2019


Το Παράρτημα Αγωνιστών και Απογόνων Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ Λουτρακίου Περαχώρας 
διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους τους Κομμουνιστές Β. Μελέτη και Η. Σπυρογιαννάκη και τους 52 συντρόφους τους απο το Λουτράκι και την Περαχώρα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Κυριακή 14 Απρίλη 2019 στις 11:00 το πρωί, στον τόπο της θυσίας,στο ρέμα του Αγίου Φανουρίου στο Λουτράκι διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους τους Κομμουνιστές Β. Μελέτη και Η. Σπυρογιαννάκη που εκτελέστηκαν απο τους φασίστες κατακτητές και τους 52 συντρόφους τους απο το Λουτράκι και την Περαχώρα που έπεσαν στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης (1941-44) και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (1946-49).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες