Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η ΝΔ για άλλη μια φορά “χτύπησε προσοχή” στον Πάιατ…

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στελεχών της ΝΔ με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ στην οικία του δεύτερου

Οι Αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, προσήλθαν “ευλαβικά” στη συνάντησή τους με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ! Συνάντηση, που ήταν μια πρωτοβουλία του Αμερικανού διπλωμάτη και λέχτηκε, πως είχε ως αντικείμενο την ευρεία ενημέρωση της αμερικανικής πλευράς στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων (;;;)!

Παραβρέθηκαν ακόμη, ο Τομεάρχης περί της εξωτερικής πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος, η περί τον πολιτισμό Όλγα Κεφαλογιάννη, ο περί την υγεία Βασίλης Οικονόμου και της ενέργειας Κώστας Σκρέκας…

Δηλαδή, σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία σε παράταξη ενώπιον του πρέσβη των ΗΠΑ…

Βέβαια, ο χρόνος επιλογής της συνάντησης από αμερικανικής πλευράς, είναι εξόχως ύποπτος. Αφού η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την προσέγγιση των ΗΠΑ προς τη ΝΔ (εν δυνάμει αυριανή κυβέρνηση) σε θέματα σχέσεων ΗΠΑ - Ελλάδος! Από τη στιγμή που ο κ. Πάιατ εισπράττει έντονο γενικευμένο αντιαμερικανισμό από το σύνολο του ελληνικού λαού, κυρίως για το δόλιο ρόλο της Αμερικής στην εφαρμογή της εμετικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Ωστόσο, θα θέλαμε να γνωρίζουμε, κάποιος από τους αυριανούς υπουργούς της κυβερνήσεως της ΝΔ, ύψωσε το ανάστημά του μπροστά στον κ. Πάιατ;

Του μετέφεραν την οργή του ελληνικού λαού για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των ΗΠΑ στην καταστροφική για τα ελληνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών;

Του διαμήνυσαν, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ανατρέψει αυτήν την Συμφωνία;

Γιατί, αν δεν του μετέφεραν αυτά, αλλά προσήλθαν στη συνάντηση για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και ενδεχομένως να δείξουν το χαμηλό πολιτικό τους μπόι, τότε γιατί ο ελληνικός λαός να τους ψηφίσει;

Δηλαδή, ποια η διαφορά της Σκύλλας από τη Χάρυβδη;

Ο κακός χαμός στο Μαρούσι…

cid:image002.jpg@01D4F548.B6D5EAB0

Τον τελευταίο καιρό η κ. Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, αναστατώνει με τα καμώματά της τη ΝΔ! Την επίσημη κομματική στήριξη της ΝΔ, που απολαμβάνει ο σύζυγός της για τη διεκδίκηση της Περιφέρεις της Αττικής!

Την μια φορά εκδηλώνει την επιθυμία να διεκδικήσει το Δήμο του Αμαρουσίου, αφού προφανώς το θεωρεί το Μαρούσι οικογενειακό της δικαίωμα! Την άλλη, παίζει έντονα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του μεγάλου Δήμου των Βορείων Προαστίων, η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Βραχνού, σημερινού προέδρου Δ/Σ Αμαρουσίου! Εσχάτως, όπως δημοσιεύσαμε και διάψευση δεν πήραμε, της έγινε πρόταση από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ στη διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, για συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καραμέρου! Του Αντιπεριφερειάρχη της Ρένας Δούρου, ο συνδυασμός της οποίας “κατάκαψε” και “πλημύρισε” την Αττική! Φωτιές λοιπόν, πολλές φωτιές ανάβει, η κατά τα άλλα αξιόλογη κ. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη! Και στη ΝΔ, αλλά και στον σύζυγό της!

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες που μας έρχονται από το Μαρούσι, λέγουν ότι προ των μεγάλων πιέσεων, η κ. Σταυράκη κάνει πίσω από όλες τις πολιτικές προκλήσεις, προς χάριν του πολιτικού μέλλοντος του συζύγου της! Όμως πρέπει η ίδια να ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι του Αμαρουσίου, που στο βάθος κρύβει τη δική της φιλοδοξία; Και βέβαια λέμε εμείς! Αλλά, η επιλογή της δεν είναι στην πλευρά Θεόδωρου Αμπατζόγλου, που ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης του “παρέδωσε το δαχτυλίδι” της πόλεως και ο οποίος (Αμπατζόγλου) στηρίζεται ανεπίσημα από τη ΝΔ, αλλά η πλευρά Γιώργου Καραμέρου!

Γιατί άραγε; Λένε πολλοί στο Μαρούσι, πως υπάρχει στο συνδυασμό Καραμέρου ένα πρόσωπο που την επηρεάζει πολύ! Και φρόντισε εκείνη (η Μαρίνα) να στείλει στον Μαρουσιώτικο λαό το δικό της μήνυμα, εμπλουτίζοντας το συνδυασμό με δυο πολύ καλές της φίλες! Την κ. Γεωργία Δαμάσκου και την κ. Κυριακή Κανάρη – Ντάλλη!

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμέρος Κυριακή Κανάρη – Ντάλλη

Της οποίας ο σύζυγος (της κ. Κανάρη – Ντάλλη) έχει καφετέρια πλησίον του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (κεντρικότατο σημείο) και την οποία χρησιμοποιούσε προεκλογικά πάντα ο Γιώργος Πατούλης στη διεκδίκηση του Δήμου! Σήμερα η καφετέρια στεγάζει το εκλογικό κέντρο του κ. Γιώργου Καραμέρου (;;;)!

Η υποψηφιότητα της κ. Γεωργίας Δαμάσκου στο ψηφοδέλτιο Καραμέρου ανακοινώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου και στα τέλη Μαρτίου η κ. Δαμάσκου παραβρέθηκε σε εκδήλωση – φιλανθρωπική βραδιά της UNESCO Βορείων Προαστίων, της οποίας πρόεδρος είναι η κ. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη (φωτό επάνω)!
Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργία δαμάσκου υποψηφια στο μαρουσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες