Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 30, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019


Γιάννης Σγουρός ο αεικίνητος…

Αποτέλεσμα εικόνας για σγουρός ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση αττικής

Ένας μήνας έμεινε για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, με τους υποψηφίους να βρίσκονται στην τελική ευθεία! Ειδικότερα για τους επικεφαλείς των συνδυασμών της Περιφέρειας Αττικής τα 24ωρα είναι εξαντλητικά, αφού θα πρέπει να καλύψουν πολύ μεγάλες αποστάσεις για να φθάσει ο λόγος τους σε όλη την εκλογική τους Περιφέρεια!

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο ένας εκ των υποψηφίων της Περιφέρειας Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός, βρήκε τον χρόνο να παραβρεθεί στην 134η Σύνοδο της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο το μεταναστευτικό! Αφού από την εποχή που ήταν Περιφερειάρχης Αττικής κατά την 4ετία 2010-2014 είναι μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρώπης. Ο Γιάννης Σγουρός σε δηλώσεις του επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει μία ολοκληρωμένη πολιτική από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος με τρόπο τέτοιο, ώστε οι άνθρωποι που αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους, να κατανέμονται ισότιμα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην αποτελεί γι’ αυτούς η Ελλάδα το τέλος της διαδρομής. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου και με τον επίτροπο της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό Δημήτρη Αβραμόπουλο!

“Εθνικό Μέτωπο” και “Πατριωτικός Σύνδεσμος” μαζί…

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικό μετωπο πατριωτικός σύνδεσμος

Το “Εθνικό Μέτωπο” και ο “Πατριωτικός Σύνδεσμος” στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2019 συγκροτούν ένα ενιαίο μέτωπο αγώνων δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες να αντιδράσουν ουσιαστικά στην βαθύτατη κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας και την Ευρώπη.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού “Εθνικό Μέτωπο - Πατριωτικός Σύνδεσμος” είναι πετυχημένοι επαγγελματίες και γνήσιοι πατριώτες που εμπράκτως το έχουν αποδείξει. Ο Μανώλης Κώνστας με σπουδές Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σήμερα είναι εκδότης και διαθέτει εταιρεία γραφικών τεχνών. Στον εθνικιστικό - πατριωτικό πολιτικό χώρο πρωτοστατεί από τα εφηβικά - φοιτητικά του χρόνια. Ο Γιάννης Μαλταμπές, Κυκλαδίτης από την Άνδρο, είναι Δικηγόρος Αθηνών Παρ' Αρείω Πάγω - Θεολόγος. Πολιτικά προέρχεται από το πατριωτικό κέντρο. Από το έτος 1999 έως το έτος 2002 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων. Τον Οκτώβριο του έτους 2002 εκλέχθηκε Έπαρχος Άνδρου, αξίωμα το οποίο υπηρέτησε μέχρι το Δεκέμβριο του 2010! Έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τα τελευταία χρόνια τις νομικές του υπηρεσίες ως πληρεξούσιος Δικηγόρος του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας “ΕΛΚΙΣ”! Κατέθεσε Προσφυγή στο ΣτΕ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, ως πληρεξούσιος Δικηγόρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας! Κατέθεσε μαζί με τον Δικηγόρο Στέλιο Γρηγορίου Μηνυτήρια Αναφορά κατά του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων, παθητική δωροληψία, ενεργητική δωροληψία, έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα, όπως και κατά παντός υπευθύνου για την επικίνδυνη για το πλήθος αντιμετώπιση των μονάδων ασφαλείας στο συλλαλητήριο των Αθηνών για τη Μακεδονία!

Αρκετοί από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές είναι αναγνωρίσιμα ονόματα της ελληνικής κοινωνίας με θετική – πατριωτική αύρα!

Όπως, ο Γεώργιος Λυμούρης, Πυρηνικός Ιατρός, πτυχιούχος και αριστούχος διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, δικηγόρος, εκδότης και πρώην υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα το 2006!

Η Μαριάνθη Αρμενιάκου – Συμεωνίδου, Ταξίαρχος ε.ά., σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Αρμενιάκου, από την Κέρκυρα, απόστρατου Υποβρυχίων και Αντιπρόεδρου Ενώσεως Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου!

Ο Βασίλειος Φράγκος, Καθηγητής Ιστορίας - Γεωγραφίας στη γαλλική μέση εκπαίδευση. Ιστορικός - ερευνητής, διπλωματούχος του τμήματος ιστορίας του πανεπιστημίου της Σορβόννης και υποψήφιος διδάκτωρ του πανεπιστημίου Paris-Est Crétei! Άξιο πράγματι ψηφοδέλτιο…

Καλή Ανάσταση Συνέλληνες…

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλή Ανάσταση

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχηθώ σε όλους τους απανταχού Έλληνες, καλή Ανάσταση! Η Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού μας να είναι Ανάσταση της ψυχής μας! Για να αγωνιστούμε προκειμένου να πάρουμε πίσω την Ορθοδοξία και την Πατρίδα που καθημερινώς μας αφαιρούν!

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες