«Φωτιά» Στην Τούμπα – Ο ΠΑΟΚ Κατέκτησε Το Πρωτάθλημα Μετά Από 34 Χρόνια! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2019

«Φωτιά» Στην Τούμπα – Ο ΠΑΟΚ Κατέκτησε Το Πρωτάθλημα Μετά Από 34 Χρόνια!


Μετά από 34 χρόνια ο «δικέφαλος του Βορρά» σηκώνει και πάλι την κούπα του Πρωταθλήματος, που με μαθηματική ακρίβεια ήταν δική του εδώ και λίγες εβδομάδες. Η συγκίνηση των παικτών, αλλά και των απανταχού οπαδών είναι μεγάλη.

Από νωρίς στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που γέμισαν με φωνές και τεράστια πανό την Τούμπα για το Πρωτάθλημα, που δόθηκε επάξια στην ομάδα εντός έδρας, μετά από μία άνετη νίκη με 5-0 επί του Λεβαδειακού.

Μέχρι και στον Λευκό Πύργο έχει στηθεί γιγαντοοθόνη, όπου έβλεπαν το ματς οι φίλαθλοι. Σημαίες του «δικέφαλου του Βορρά» πλημμύρισαν τη Θεσσαλονίκη. Το σύνθημα ένα: «Σήκωσέ το το τιμημένο, δε μπορώ να περιμένω».
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ, Ο MVP

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ωστόσο δίκαια θα μπορούσε να πει κανείς ότι τον ακολουθεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός «σφράγισε» την καλή του παρουσία στο πρωτάθλημα με εξαιρετική εμφάνιση στο ιστορικότερο ματς των «ασπρόμαυρων» τα τελευταία 34 χρόνια. Κόντρα στον Λεβαδειακό, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν ο «εγκέφαλος» του Ραζβάν Λουτσέσκου στο χορτάρι. Κινητικός και με διάθεση για δημιουργία, βοήθησε στο πρώτο γκολ γιατί πίεσε και έκαναν οι φιλοξενούμενοι το λάθος, ενώ με άνεση έγραψε το 2-0 στο 8′ από την άσπρη βούλα με εκτέλεση… Πανένκα στο πρώτο πέναλτι που κέρδισαν οι πρωταθλητές στο ματς.


Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ένα από τα highlight του πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα ήταν αναμφισβήτητα η στιγμή που ο Μάτος κέρδισε το δεύτερο πέναλτι του ΠΑΟΚ. Ο Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο κόσμος «απαίτησε» ν’ αναλάβει την εκτέλεση ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Ο κίπερ των «ασπρόμαυρων», ένας εκ των διακριθέντων της εφετινής πετυχημένης σεζόν, έφτασε έως τη μεσαία γραμμή, αλλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έδωσε το «ok», οπότε το χτύπησε ο Δημήτρης Πέλκας που αστόχησε εν τέλει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, διεθνής κιόλας με την Ελλάδα, δεν έχει χάσει ματς, μαζί με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.



ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ «ΒΡΑΧΟΥ»

Ιδιαίτερη στιγμή στην Τούμπα ήταν το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι του χρόνου στους πρωταθλητές, αλλά όταν σκόραρε στο 53′ με κεφαλιά, ξέσπασε! Ο 31χρονος δάκρυσε και έτρεξε στην αγκαλιά του Ραζβάν Λουτσέσκου, αμφότεροι έμειναν για κάμποσα δευτερόλεπτα αγκαλιασμένοι με το στιγμιότυπο να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Τώρα, αν σημαίνει μήνυμα παραμονής θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ

Βεβαίως, για τον ΠΑΟΚ δεν τελείωσε η σεζόν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Έχει δύο μεγάλους στόχους, ιστορικούς να εκπληρώσει. Ο πρώτος είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ, γεγονός που θα σημάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα! Τελευταία και μοναδική φορά που το έχει πετύχει ελληνική ομάδα αυτό ήταν το μακρινό 1964, ο Παναθηναϊκός! Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στις 11 Μαΐου, οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου, παλεύοντας με την ΑΕΚ για την κούπα και το νταμπλ.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες