Απανθρακώθηκε στο σπίτι του 38χρονος στην Κομοτηνή - Δεν είχε ρεύμα και χρησιμοποιούσε κεριά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Απανθρακώθηκε στο σπίτι του 38χρονος στην Κομοτηνή - Δεν είχε ρεύμα και χρησιμοποιούσε κεριά


Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι στο οποίο ζούσε με τον αδερφό του βρήκε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 38χρονος στην Κομοτηνή μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με το inkomotini.news τα δύο αδέλφια χρησιμοποιούσαν κεριά για να βλέπουν καθώς είχε κοπεί το ρεύμα στο σπίτι τους.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 00.45 τα ξημερώματα της Τρίτης για την πυρκαγιά στη μονοκατοικία στην οδό Λαβυρίνθου 103, στην Κομοτηνή.

Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα που εντόπισαν νεκρό στο εσωτερικό του σπιτιού τον 38χρονο, ενώ η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το οίκημα.

Ανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγίας διεξάγει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.


Νεκρό εντοπίστηκε ένα άτομο, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης επί της οδού Λαβυρίνθου στην Κομοτηνή. Επιχειρούν 10 με 4 οχήματα.
See Πυροσβεστικό Σώμα's other Tweets


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες