Παιδιά και γονείς γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 07, 2019

Παιδιά και γονείς γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο Λουτράκι


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τα Νηπιαγωγεία του Λουτρακίου, το Νηπιαγωγείο της Περαχώρας και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά στο Λουτράκι Γιορτή για το Παιδικό Βιβλίο. 

 Η άψογη συνεργασία τους συνέβαλλε στην οργάνωση μιας επιτυχημένης γιορτής μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, με εξαιρετικές αφηγήσεις από νηπιαγωγούς, γνωριμία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου από τον Υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης κ. Γκιώνη και μια απολαυστική διαδραστική αφήγηση από τη "δική μας" Άννη Θεοχάρη, συγγραφέα-εικονογράφο-ηθοποιό- θεατροπαιδαγωγό. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά και στους γονείς τους για την παρουσία τους και για την ενεργή και ένθερμη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Ένα παιδί, ένας δάσκαλος, ένα βιβλίο κι ένα μολύβι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Μαλάλα Γιουσαφζάι






ΠΗΓΗ: adanikolaou.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες