Οι προγραμματικές δεσμεύσεις του Νίκου Σταυρέλη για την Κοινότητα Λεχαίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 20, 2019

Οι προγραμματικές δεσμεύσεις του Νίκου Σταυρέλη για την Κοινότητα Λεχαίου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΧΑΙΟΥ

Έργα Υπηρεσίες Καθημερινότητα

Δεσμευόμαστε για την πραγματοποίηση έργων και δράσεων στην περιοχή του Λεχαίου και ειδικότερα:

- Εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης και εκτέλεση έργων ανάπλασης στο παραλιακό μέτωπο του Λεχαίου, με χώρους πεζοδρομίων, αθλοπαιδιών, περιπάτου, αναψυχής.

- Κατασκευή δημοτικού κτιριακού συγκροτήματος Πνευματικού Κέντρου στη Ράχη Λεχαίου επί του δημοτικού οικοπέδου, προϋπολογισμού 1.300.000 €, με χρήση από τη δημοτική κοινότητα, τους πολιτιστικούς συλλόγους του Λεχαίου, τους Συνεταιρισμούς και τους συλλόγους κοινωνικής προσφοράς.

- Κατασκευή αποχετευτικών έργων ομβρίων και ακαθάρτων στα πλαίσια ολοκληρωμένης μελέτης για τη Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου

- Εκπόνηση πολεοδομικής μελέτης για όλη την οικιστική περιοχή του Λεχαίου.

- Συντηρήσεις και καθαρισμός σε ετήσια βάση των αρδευτικών αυλάκων για τα κτήματα των αγροτών

- Τοποθέτηση οδοκαθαριστού σε μόνιμη βάση για τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού και τον καθαρισμό της παραλίας Λεχαίου όλη τη θερινή περίοδο.

- Τοποθέτηση νέων σύγχρονων καλαίσθητων κάδων απορριμμάτων.

-Τοποθέτηση νέων σύγχρονων παγκακιών στην παραλία και στους κοινόχρηστους χώρους της κοινότητας.

- Δημοτική και Αγροτική οδοποιία, με ασφαλτοστρώσεις των βασικών αγροτικών δρόμων για την εξυπηρέτηση των αγροτών συνδημοτών μας.

- Τοποθέτηση σημάτων ΚΟΚ και αντικατάσταση φθαρμένων

- Συμμετοχή του Δήμου και των αγροτών στο Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας

- Επίλυση σε μόνιμη βάση του θέματος υδροδότησης με νερό Στυμφαλίας . με την κατασκευή αγωγού από το Σπαθοβούνι μέχρι τον Άσσο.

- Ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες