ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δυο Νέες Υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 20, 2019

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δυο Νέες Υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Δυο νέες υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων ανακοίνωσε,ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων και επικεφαλής της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ. Νίκος Σταυρέλης. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι θα είναι ο κ. Κλήμης Παναγιώτης και η κ. Δανίκα Παναγιώτα.
ΚΛΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Είναι γιός του Μιχαήλ και της Βασιλικής Κλήμη. Γεννήθηκε στο Σοφικό , όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος με την Σταματία Γεωργοπούλου και έχουν δύο γιούς το Μιχάλη και το Νίκο που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων.

Εργάζεται στην εταιρεία FULGOR επί 33 έτη

Είναι γνωστός σε όλο το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πήγασου Κορίνθου, του Αγιονορίου και του ιστορικού Πανσολυγειακού για πάρα πολλά χρόνια.Έχει διατελέσει επίσης σε όλα τα πόστα στον Πανσολυγειακό, από διοίκηση και προπονητής μέχρι τις Ακαδημίες .

ΔΑΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ


Η Δανικά Γεωργία του Ιωάννη και της Κωνσταντίνας γεννήθηκε στο Περιστέρι Ηλείας και ζεί μόνιμα με την οικογένειά της στην περιοχή Καλλιθέας Κορίνθου πάνω από 25 χρόνια.

Είναι μητέρα 3 παιδιών. Το ένα απόφοιτος Ναυτιλιακής Σχολής, το δεύτερο σπουδάζει Οικονομικά και το τρίτο μαθητής δημοτικού σχολείου.

Έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο Κορίνθου

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα ως εργολάβος καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων με την προσωπική της εταιρεία Golden Hands.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες