ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 06, 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ




Την άμεση συμμετοχή στο μπλοκάρισμα του έργου του προαστιακού του Λουτρακίου και την ζημιά σε 17.000 δημότες και 100.000 παραθεριστές του δήμου, αποδεικνύει το ντοκουμέντο φωτιά που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει το ανεξήγητο μένος που έχει η Πετροπουλου Μαρία εναντίον του Λουτρακίου και των πολιτών της!

Το όνομα της φιγουράρει σε απόφαση που μπλοκάρισε την έλευση του προαστιακού στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου και τον έστελνε σε σημείο του Ισθμού, που επιδίωκαν ισχυρά οικονομικά συμφέροντα της συγκεκριμένης περιοχής!

Είναι λοιπόν πρόδηλον, ότι η συγκολλητική ουσία για τον έκδηλο εκχυδαϊσμό και τις ανορθόγραφες επιθέσεις που εξακοντίζει εναντίον πολιτών, η συγκεκριμένη κυρία, ώστε να συνδράμει την παραθεσμική και αντιδημοκρατική στάση του Χρήστου Δήμα που εμπλέκεται άμεσα στον εκτροχιασμό του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου του δήμου μας, με την ταυτόχρονη αποσιώπηση της αλήθειας είναι η συνενοχή και ο φόβος!

Που συσπειρώνουν πολιτικούς κακοποιούς, οι οποίοι εκχωρούν δικαιώματα, απεμπολούν χρήσιμα έργα και μετριάζουν την ελευθερία του πολίτη!

Εύγε στην Εβίτα Κούτμου και στον Δημήτρη Πρωτονοτάριο που αν και προέρχονται από την ίδια περιοχή δεν συνέδεσαν το όνομα τους με ένα απερίγραπτο πολιτικό έγκλημα, μεγάλης απαξίας εναντίον των πολιτών!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες