Συνέντευξη Τύπου Ρεπουμπλικάνων Ελλάδος ΕΣΗΕΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2019

Συνέντευξη Τύπου Ρεπουμπλικάνων Ελλάδος ΕΣΗΕΑ



Η Οργάνωση “Republicans Overseas” (Ρεπουμπλικάνοι στο εξωτερικό), θυγατρική του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των Η.Π.Α. ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 11/4/2019 και ώρα 12 μ.μ. στην ΕΣΗΕΑ - 3ος όροφος - θα λάβει χώρα Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου θα παρουσιαστούν οι στόχοι, τα μέσα και τα στελέχη της οργάνωσης, η οποία ανασυστάθηκε στην Ελλάδα την 9/3/2019.

Επίσης, θα ανακοινωθεί η πρώτη εκδήλωσή μας που θα πραγματοποιηθεί την 8η Μαΐου 2019 - ημερίδα φορολογικού δικαίου (Φορολογία βάσει υπηκοότητας ή τόπου κτήσεως εισοδήματος) - της οποίας τιμώμενο πρόσωπο και ομιλητής θα είναι ο Solomon Yue Αντιπρόεδρος και Ανώτατο στέλεχος της ιεραρχίας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Η.Π.Α..

Ο Πρόεδρος

του Ελληνικού τμήματος

Ιωνάθαν Κωνσταντίνου


Links
www.RepublicansOverseas.gr
RepublicansAbroad.gr

F/B https://www.facebook.com/Republicans-Overseas-Hellenic-Chapter-2301240279896771/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες