Η ΓΡΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ - Μεγαλειώδης συγκέντρωση Μανάβη στο Ζευγολατιό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 15, 2019

Η ΓΡΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ - Μεγαλειώδης συγκέντρωση Μανάβη στο Ζευγολατιό


Για μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που οπωσδήποτε δίνει το προβάδισμα και τον αέρα της νίκης στον Θανάση Μανάβη μιλούν όλοι σήμερα, 14 Απριλίου 2019, μετά την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου στη Γράνα Ζευγολατιού.

Στο ιστορικό κέντρο Κουτρουμπή που έχει γνωρίσει μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του και από την αίθουσά του «εκλέχθηκαν» από τον κόσμο, πριν την κάλπη, δήμαρχοι, νομάρχες και βουλευτές, ο Θανάσης Μανάβης γνώρισε μια πρωτοφανή υποστήριξη από τον συγκεντρωμένο κόσμο που ήρθε να βροντοφωνάξει μαζί του ότι: «Φτάνει πια! Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα.

Δίνουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στον τόπο μας».
Το συγκεντρωμένο πλήθος, από όλα τα χωριά του δήμου Βέλου-Βόχας και από όλες τις κομματικές παρατάξεις, κατέκλυσε από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης εκφράζοντας με θέρμη την υποστήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου-Βόχας.

Περίσσεψαν τα χαμόγελα, τα χαρούμενα πρόσωπα, γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδα για την επόμενη μέρα. Περίσσεψε η ανθρωπιά, η συντροφικότητα, η καλή διάθεση, ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας, πανευτυχής έγινε δεκτός με πολύ ενθουσιασμό, κατακλύστηκε από τη ζεστασιά και την αγάπη του κόσμου, που ξεχείλιζε μέχρι το δρόμο, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την συμπαράστασή του, την πίστη και την ελπίδα του στο πρόγραμμα και στο όραμα του Θανάση Μανάβη.

Παρουσία αρκετών υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, εν ενεργεία περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειαρχών, αλλά και των πρώην δημάρχων: Βόχας Σπύρου Χριστοδούλου, Βέλου Χάρη Βυτινιώτη και του ιστορικού προέδρου της Πουλίτσας Δημήτρη Τζαναβάρα έγινε η ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ. 

 Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τη διάχυτη άποψη ότι έχουν συνασπίσει τις δυνάμεις τους, επιστήμονες και άνθρωποι του μόχθου, τεχνοκράτες και αγρότες έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουν στον παραμελημένο και παρηκμασμένο δήμο Βέλου-Βόχας την ελπίδα και τη δυναμική που χρειάζεται για το μέλλον που του αξίζει.
Έξι (6) μηχανικοί (Κοσσυφάκη, Μπιτσάκου, Ραπανάκη, Μπάρτζης, Μανάβης, Οικονόμου), επαγγελματίες τεχνοκράτες που ήδη εκπονούν επιχειρησιακά σχέδια για το νέο οδικό χάρτη της ανάπτυξης στο δήμο Βέλου-Βόχας.

Δύο (2) Αστυνομικοί (Λαγογιάννη, Τζεμπετζής) και ένας (1) εν αποστρατεία στρατιωτικός (Μπαλαφούτας), οι οποίοι αντιλαμβάνονται λόγω επαγγελματικής εμπειρίας, προτείνουν και σχεδιάζουν τρόπους για την καλύτερη ασφάλεια στην περιοχή του δήμου Βέλου-Βόχας.
Δύο (2) δικηγόροι (Δημητρίου και Πανταζής) και δύο (2) δικαστικοί υπάλληλοι (Ραχανιώτης και Λιάκος) έτοιμοι να παρέχουν τις γνώσεις τους και τις ικανότητές τους στην υπηρεσία του δήμου Βέλου-Βόχας και να απεμπλέξουν σοβαρές καταστάσεις, νομικής φύσεως, που έχουν πάει το δήμο μας πίσω.

Δύο (2) επαγγελματίες υγείας (Ελένη-Κωνσταντίνου, Στάμου), καθώς και μία ψυχολόγος (Κεχρή), μία βρεφονηπιοκόμος (Φαββατά) και μία κοινωνιολόγος (Σιούτη) όλες γυναίκες με πλούσια εθελοντική δράση, ικανές να οργανώσουν και να λειτουργήσουν στο δήμο υπηρεσίες κοινωνικών δομών, πρόνοιας και υποστήριξης σε ευρωπαϊκά πρότυπα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Τέσσερις (4) ιδιωτικοί υπάλληλοι (Παπανδρέου, Πάνου, Μπελθικιώτη, Αθανασίου) και ένας πρώην δημόσιος υπάλληλος (Ρέλλιας) με ανεπτυγμένες ικανότητες διαχείρισης και διοίκησης που μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στη καλύτερη οργάνωση των διοικητικών δομών του δήμου.

Πέντε (5) επιχειρηματίες (Λιούντρης, Μπούλιας, Κωστούρος, Κούρτης, Ευθυμίου) και τρεις (3) ελεύθεροι επαγγελματίες (Λούτας, Λυμπερόπουλος, Τζεμετζής), που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός τειχών του δήμου Βέλου-Βόχας και ήδη έχουν οργανώσει σειρά προτάσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.
Πέντε (5) αγρότες, (Γκαραβέλος, Καλλάς, Κατσιφώλης, Μπουτσούκος, Λυμπερόπουλος) με έντονη κοινωνική δράση, συνδικαλιστές, και ένας αναγνωρισμένος επαγγελματίας της ευφυούς γεωργίας (Παπαδόπουλος) οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι, την υποστήριξη που χρειάζεται ο αγροτικός κόσμος και έχουν ήδη ολοκληρωμένες προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες, προς αυτή την κατεύθυνση.

Μία επαγγελματίας των ΜΜΕ (Μουλαλή) και μία καθηγήτρια ΙΕΚ στο τομέα του τουρισμού (Κεχρή) που έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της περιοχής του δήμου Βέλου-Βόχας.
Μια τέτοια ομάδα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ!

Μια τέτοια ομάδα είναι ικανή να φέρει και πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη των κατοίκων του δήμου Βέλου-Βόχας.

Με τέτοια ομάδα ο Μανάβης δε χάνει!!! Και η Γράνα σήμερα αυτό το μήνυμα πέρασε!!!
Μανάβης δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή!!! ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο δήμο Βέλου-Βόχας!

Ήρθε η ώρα! ΠΑΜΕ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες