Περαχώρα-Συνάντηση κατοίκων με τη Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 05, 2019

Περαχώρα-Συνάντηση κατοίκων με τη Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”


Συνάντηση με κατοίκους της Περαχώρας, στο café “ΣΤΕΚΙ”, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Β. Καραπανάγος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού.

Στη συνάντηση ο Ιωάννης Β. Καραπανάγος ανέλυσε τις Αρχές, τις Αξίες και τους Στόχους του συνδυασμού και τόνισε την έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.
Στη συνέχεια ο ίδιος και τα μέλη της αντιπροσωπείας συζήτησαν με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς τους, την απογοήτευση και την πικρία τους για την επικρατούσα κατάσταση, νιώθοντας απομονωμένοι και ξεχασμένοι, αφού δεσμεύσεις και υποσχέσεις της δημοτικής αρχής, για μεγάλα και σημαντικά έργα, που θα λειτουργούσαν, ως πόλος έλξης επισκεπτών, δεν υλοποιούνται εδώ και χρόνια.

Επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ενός μοντέλου ανάπτυξης για όλες τις περιοχές του Δήμου, από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Σχίνο, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές.

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού αποτελούσαν οι:
Μάχη Παπακωνσταντίνου
Γιάννης Γλυκοφρύδης
Κώστας Σταυρόπουλος
Απόστολος Λυχούδης
Νίκος Ανδριανός
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου
Κασσιανή Κόντη
Ξενοφώντας Νταρλαγιάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες