Νέες Υποψηφιότητες Δημοτικων Συμβούλων του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 23, 2019

Νέες Υποψηφιότητες Δημοτικων Συμβούλων του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ



ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Μελέτη Ρούσση του Αντωνίου γεννήθηκε στη Κόρινθο και κατοικεί μόνιμα στη Κόρινθο.

Είναι απόφοιτη ΤΕΕ ειδικότητας Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.

Έχει εργαστεί στην πολυεθνική επιχείρηση LANDIS. Ήταν ιδιοκτήτρια της κορινθιακής επιχείρησης café ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ . Έχει εργαστεί παλαιότερα στη ΛΖ Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Επίσης έχει εργαστεί στα προγράμματα STAGEεπί τριετία και ήταν Πρόεδρος του πανελλήνιου σωματείου των μαθητευομένων στα προγράμματα Υπουργείου Πολιτισμού.

Τη διετία 2008-09 διετέλεσε μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας , Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αναστάση Παπαληγούρα.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κορίνθου, Γραμματέας Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, μέλος της ΝΟΔΕ Κορινθίας. Είναι στέλεχος της ΝΟΣ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.




ΧΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Η Ειρήνη Χιώτη γεννημένη στο Κορυδαλλό το 1980 κατάγεται από τη Μυτιλήνη.Μεγάλωσε και διαμένει στον Άσσο με την οικογένειά της.

Είναι παντρεμένη με τον προπονητή ποδοσφαίρου Γιάννη Βασιλόπουλο και μητέρα 4 παιδιών ηλικάς 5, 6, 17 και 18 ετών.

Έχει τελειώσει το ΤΕ Λύκειο Τμήμα Νοσηλευτικής.

Η νέα Δημοτική Αρχή πέρα από τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, οφείλει και να προάγει τον πολιτισμό και μέσω αυτού τον αθλητισμό στηρίζοντας πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

Η αγάπη και η ευαισθησία που έχει για τα αδέσποτα ζώα την οδηγούν να θέτει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός δημοτικού κέντρου περίθαλψης και φροντίδας αδέσποτων.

Θεωρεί μεγάλη τιμή που ο Νίκος Σταυρέλης την επέλεξε να είναι δίπλα του και γι αυτό αποδέχθηκε την πρότασή του και είναι πεπεισμένη ότι μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο Δήμο και πιο φιλικό προς τους δημότες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες