Περαχώρα-Συνάντηση εκπροσώπων Συλλόγων, Φορέων και κατοίκων με την Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2019

Περαχώρα-Συνάντηση εκπροσώπων Συλλόγων, Φορέων και κατοίκων με την Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”


Συνάντηση με εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων, καθώς και κατοίκων της Περαχώρας 
πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Παράταξης ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', στο cafe ''Πέρα Βρέχει'', με σκοπό να ενημερωθούν για τις αξίες και τους στόχους της παράταξης και να συζητηθούν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. 

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο ΓενικόςΓραμματέας της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας κ.κ. Σωτήρης Πρωτοπαππάς και Κώστας Παπαδημητρίου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου κ.κ. Παναγιώτης Θώδης και Κώστας Καρκατζούλης αντίστοιχα, οι κυρίες Κωνσταντίνα Ράπτη και Μαρίκα Γεωργίου από τον Άτυπο Σχηματισμό Συνεργασίας Συλλόγων και Φυσικών Προσώπων ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας κα Μαρία Θώδη και η κα Μίνα Γιαννούλη από το Experience Perachora Corinthia.

Συζητήθηκαν θέματα, όπως η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Περαχώρας, η επανίδρυση του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, η όλη κατάσταση που επικρατεί στη λίμνη Ηραίου, καθώς και μια πληθώρα άλλων προβλημάτων, τα οποία αναζητούν άμεσες λύσεις. 


Στην συνάντηση εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης "Αλλάζουμε ΜΑΖΙ", πέραν του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Β. Καραπανάγου, συμμετείχαν και οι:
Αννή Κόντη
Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
Απόστολος Λυχούδης
Γιώργος Γρηγοράκος
Θανάσης Πρωτοπαππάς 
Δημήτρης Αικατερίνης


allazoumemazi2019.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες