“Εmoji”: Χιουμοριστικό βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ. για την οδική ασφάλεια εν όψει Πάσχα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 16, 2019

“Εmoji”: Χιουμοριστικό βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ. για την οδική ασφάλεια εν όψει Πάσχα


Νέο βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια, με ευχές για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Με μια σύντομη ταινία με τίτλο “Εmoji” που εξελίσσεται στην πλατεία ενός χωριού, παρουσιάζονται με χιουμοριστικό τρόπο οι ευχές της Ελληνικής Αστυνομίας για το Πάσχα και την ασφαλή οδήγηση. Μέσα από το τηλεοπτικό σποτάκι διάρκειας 1 λεπτού και 45 δευτερολέπτων που παραπέμπει σε σκηνή από ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η ελληνική Αστυνομία περνάει τα μηνύματα της ασφαλούς οδήγησης, με τον δικό της τρόπο.

Να σημειωθεί ότι το γύρισμα έγινε στην Καρυά ή αλλιώς Κολοκοτρωνίτσι (σε αυτό το μέρος γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά «Καφέ της χαράς») που βρίσκεται στους πρόποδες του Αρτεμισίου, σε υψόμετρο 700 μέτρων, στον Νομό Αργολίδας.


messinialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες