«Αλλάζουμε Μαζί» - Ιωάννης Καραπανάγος: Δεν έχουμε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για το Spa - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 20, 2019

«Αλλάζουμε Μαζί» - Ιωάννης Καραπανάγος: Δεν έχουμε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για το Spa


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» για την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους του τύπου να απευθύνουν ερωτήματα τόσο στον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Καραπανάγο όσο και στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για την σύνταξη του προγράμματος.

Το Loutraki365.gr ρώτησε για το φλέγον ζήτημα του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

Ερ.: Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια καινούρια εξέλιξη σε σχέση με το Spa. Ο εργολάβος, ο κ. Βλάχος, φέρεται να έχει κατασχέσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και προτίθεται, σύμφωνα με μία ανακοίνωση που έστειλε πριν από λίγο, να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες τις οποίες κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αφενός πώς εσείς θα χειριστείτε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, το οποίο ταλανίζει το Δήμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αφετέρου πως θα διασφαλίσεται ότι το Spa θα συνεχίσει να λειτουργεί, οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται και με ποιον τρόπο πιστεύεται ότι αυτό πρέπει να γίνει.



Στην ερώτηση του Loutraki365,gr απάντησε ο κ. Γλυκοφρύδης εκ μέρους της ομάδας που συνέταξε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί».

Ο κ. Γλυκοφρύδης είπε μεταξύ άλλων ότι φυσικά και δεν πρέπει να χαθεί ο έλεγχος του Spa, όμως ο συνδυασμός παρά το ότι το έχει ζητήσει δεν έχει ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για το σοβαρό αυτό θέμα. Ο στόχος είναι πάντοτε να διαφυλαχθεί η επιχείρηση και να προστατευτεί από τη χρεοκοπία ή την όποια κατάσχεση εκ μέρους του εργολάβου.

Δείτε το σχετικό video:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες