Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΜΑΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 12, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΜΑΙΟΥ 2019


Καμαρώστε Υπουργό (Νίκο Τόσκα)…
http://egerssi.gr/wp-content/uploads/2019/05/19-30-580x250.jpg

Υπήρξε Αξιωματικός του Στρατού μας στα Τεθωρακισμένα. Το 2006 εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ. Από τον Οκτώβριο του 2009 ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του τότε αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, Παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2011. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ορίστηκε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Ανανέωσε τη βουλευτική του θητεία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αυτή τη φορά στη Β΄ Αθηνών, και κατόπιν ορίστηκε Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη. Στον ανασχηματισμό της 5ης Νοεμβρίου του 2016 παρέμεινε στη θέση του, αυτή τη φορά ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη. Στις 3 Αυγούστου 2018 συνεπεία της καταστροφικής πυρκαγιάς της Αν. Αττικής στο Μάτι παραιτήθηκε από το αξίωμά του (Βικιπαίδεια).

Από την ευρύτερη κοινή γνώμη του έχουν καταλογιστεί βαρύτατες κατηγορίες συνυπευθυνότητας της απώλειας 102 συνανθρώπων μας.

Μετά από μήνες μίλησε για πολύωρη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των πρώτων νεκρών της πολύνεκρης τραγωδίας στο Μάτι. Σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τόσκας σημείωσε πως δεν ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα πτώματα που είχαν εντοπίσει τα Σώματα Ασφαλείας την ημέρα της πυρκαγιάς, διότι οι πληροφορίες ήταν “ασαφείς”!

Καμαρώστε θέση Υπουργού της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπεύθυνοι για λοιμούς, καταποντισμούς, πλημμύρες, φωτιές κ.α. που έχουν βρει σε αυτήν την 5ετία την δύσμοιρη Πατρίδα μας…

Καμαρώστε Υπουργό (Γιώργο Κατρούγκαλο)…

https://pbs.twimg.com/media/D5o83f8W4AEGCSS.jpg
Αποτέλεσμα εικόνας για κατρουγκαλος με σαγιοναρες
Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 εκλέχθηκε βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σήμερα Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης. Περιμένουμε από αυτόν να μας λύσει τα εξωτερικά θέματα, όπως ακριβώς τα έλυσε ο προκάτοχός του Νίκος Κοτζιάς, για το Σκοπιανό, με την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους βόρειους γείτονές μας! Καμαρώστε του Υπουργό μας, χωρίς περαιτέρω σχόλια!!

Πάει καλά ο “λαϊκός” Γιάννης Σγουρός…

cid:image004.jpg@01D505B7.E2CBAA90

Η προεκλογική εκστρατεία των επικεφαλής των συνδυασμών, όσο πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, όλο και εντείνεται. Την Δευτέρα 6 Μαΐου, στις 21:00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός βρέθηκε στο Χαλάνδρι, στο Μεζεδοπωλείο Κάπαρη (Ανδρέα Γκίνη 4), προσκεκλημένος του πρώην Αντιδημάρχου Χαλανδρίου Ηλία Ντάβαρη.

Ο κ. Σγουρός, σε μια κατάμεστη αίθουσα ανέλυσε τα κορυφαία σημεία του προγράμματος του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής». Απόλυτα φιλικός με όλους, αντάλλαξε απόψεις με τον κάθε έναν ξεχωριστά.

Πριν πάτε να ψηφίσετε πρέπει να γνωρίζετε…

1. Βουλευτικός μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ. 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα... 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο. 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες