Πώς θα ήταν σήμερα τα επτά θαύματα του κόσμου; -3D απεικόνιση αποκαλύπτει [βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 04, 2019

Πώς θα ήταν σήμερα τα επτά θαύματα του κόσμου; -3D απεικόνιση αποκαλύπτει [βίντεο]


Από τα επτά θαύματα του κόσμου μόνο έχει καταφέρει να παραμείνει όρθιο μέχρι σήμερα.

Τα επτά θαύματα του κόσμου αποτελούν μεγαλουργήματα ιστορίας και πολιτισμού, τα οποία ονομάστηκαν θαύματα σε κατάλογο που συνέταξε ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος, ένας Έλληνας συγγραφέας και ποιητής του 2ου αιώνα π.Χ., ο οποίος τα επισκέφτηκε όλα.

Η ιστορία της παραμένει αναλλοίωτη μέχρι σήμερα και ένα βίντεο αποτυπώνει τη μεγαλοπρέπειά τους. Σε αυτό τα επτά θαύματα του κόσμου «επιστρέφουν» στη ζωή και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το μόνο από αυτά που βρίσκεται μέχρι και σήμερα στη θέση του είναι οι Πυραμίδες της Γκίζας. Είναι από παλαιότερα σωζόμενα κτίσματα και οι πιο διάσημες πυραμίδες του κόσμου. Η κατασκευή ανάγεται στο 2580 π.Χ. και βρίσκονται στη Νεκρόπολη της Γκίζας. Αρχικά είχαν καλυφθεί από αστραφτερό ασβεστόλιθο, ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου αυτός χάθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες