Η Διαφθορά στον Δήμο μας! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 18, 2019

Η Διαφθορά στον Δήμο μας!


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, γιατρός Δημήτρης Βασιλείου, σε ένα από ψυχής μήνυμά του με ερέθισμα τις πρόσφατες δηλώσεις αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν καλεί – προσκαλεί τους δημότες να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται αλλά και κυρίως τον τρόπο που ψηφίζουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Διαπιστώνω ότι η διαφθορά στο Δήμο μας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Δεν διστάζουν συνδημότες να καταγγείλουν υποψήφιους δημάρχους ότι έχουν δωροδοκηθεί. Χωρίς να λέγονται ονόματα γνωρίζουν όλοι ποιοι έχουν δωροδοκηθεί. Το ζητούμενο όμως είναι ότι σύμφωνα με το βούλευμα του 30/18 τρεις δήμαρχοι - δύο πρώην και ο εν ενεργεία- κατηγορούνται για απιστία.

Αυτοί που διοικούσαν το δήμο ήξεραν τι γίνεται; Αν ήξεραν γιατί δεν έκαναν κάτι; Και αν δεν το ήξεραν μηπως δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση; Και εμείς ετοιμαζόμαστε να τους ξαναψηφίσουμε. Είμαστε λοιπόν άξιοι της μοίρας μας.

Ας επιλέξουμε κάτι καινούργιο. Ας επιλέξουμε κάτι που είναι άφθαρτο, είναι σοβαρό, θέλει να δουλέψει ειλικρινά για τα συμφέροντα του Δήμου. Πρέπει σε αυτές τις εκλογές να προσέξουμε πολύ. Δεν είναι μόνο αυτοί ικανοί να διοικήσουν το Δήμο μας. Υπάρχουν και άλλοι. Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουμε."

Δείτε το video:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες