Άρχισαν τα όργανα στον Δήμο μας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2019

Άρχισαν τα όργανα στον Δήμο μας


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Ώρα για Δράση" αναφέρεται στο θέμα που έχει προκύψει μετά την προειδοποίηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη Μαρία Πρωτοπαππά, Γιώργου Κοντού, ότι θα προχωρήσει σε ηχηρές αποκαλύψεις. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντός, ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του "στοιχεία και αποδείξεις", τα οποία αποδεικνύουν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς δύο Δημάρχων (τους οποίους κατονομάζει), "έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…"!!!


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού "'Ωρα για Δράση" και του επικεφαλής Δημήτρη Βασιλείου:


Οι καταγγελίες που δημοσίευσε εχθές ο κύριος Κοντός είναι βαρύτατες, και προστίθενται στις ήδη κατηγορίες που βαραίνουν τους υποψήφιους ενώπιον του νόμου με το βούλευμα 30/18. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ”, γιατρός Δημήτρης Βασιλείου,  είχε εδώ και ένα χρόνο συστήσει στους δημάρχους που κατηγορούνται στο βούλευμα 30/18 ότι θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί αμέσως από κάθε αξίωμά τους μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση για την οποία τόσος θόρυβος δημιουργήθηκε. 

Αν οι νέες καταγγελίες δεν απαντηθούν και καθαρά νομίζουμε, ότι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να παραιτηθούν αμέσως από τον προεκλογικό τους αγώνα ώστε να μην παρασύρουν όλον το πολιτικό κόσμο του Λουτρακίου, που δεν φταίει σε τίποτα, σε υποψίες διαφθοράς και χρηματισμού.  

Ως γνωστό «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»...  

Ώρα Για Δράση 

Υ.Γ. 
Και επειδή ακούγονται πολλά περί απειλών κατά του καταγγέλλοντα συνιστώ ψυχραιμία για να μην κινδυνεύσει το Λουτράκι να γίνει Σικάγο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες