Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Λουτρακίου: Αλλάζουμε την εικόνα του εμπορικού κέντρου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Λουτρακίου: Αλλάζουμε την εικόνα του εμπορικού κέντρου


Ακόμη μία επιτυχία σε απορροφητικότητα προγραμμάτων ΕΣΠΑ!

Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Λουτρακίου: Αλλάζουμε την εικόνα του εμπορικού κέντρου

Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου προϋπολογισμού 1.748.600,00€ ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης και η Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Ανδριάνα Κουρούκλη σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στο Επιμελητήριο Κορινθίας. 


Ύστερα από συντονισμένες της δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη, συντάξαμε και υποβάλαμε μια πρόταση ανταγωνιστική και βιώσιμη, η οποία αναδείχθηκε σε μία από τις πέντε καλύτερες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η χρηματοδότηση του έργου είναι πλήρης, προέρχεται από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 και δεν θα βαρύνει ούτε κατά 1€ τον Δήμο, το Επιμελητήριο ή τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν χωρίς αποκλεισμούς ή προνομιακές σχέσεις.

Αποτελεί ένα έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα που στοχεύει στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης και συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των 93 επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Σολωμού. Με την υλοποίησή του, σχεδιάζουμε δράσεις αστικής ανάπλασης και αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, αναδεικνύουμε την ταυτότητα της εμπορικής περιοχής και υλοποιούμε "έξυπνες" παρεμβάσεις και πολιτικές που καθιστούν την πόλη πιο ελκυστική.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες