Εθνικό έγκλημα Τσίπρα – Ρουμπάτη στη Θράκη… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2019

Εθνικό έγκλημα Τσίπρα – Ρουμπάτη στη Θράκη…


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Δύο 24ωρα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη λαϊκή ετυμηγορία, στην στήλη μου «Κόκκινο Πιπέρι» θα ασχοληθώ με το μείζον ζήτημα που προέκυψε ξαφνικά για τους αδαείς! 

Εμείς και κάποιοι ελάχιστοι, συνεχώς κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για μια νέα μεθοδευμένη εθνική απώλεια μετά την Μακεδονία μας! Και γίνομαι περισσότερο σαφής, δημοσιεύοντας ανάρτηση της Κυριακής – ως άμεση αντίδραση – του πατριωτικού διαδικτυακού portal «ας μιλήσουμε επιτέλους» με τίτλο: Πονηρές ματιές Ερντογάν – Τσίπρα πάνω από τη Θράκη: «Οι τουρκόφρονες έκαναν επίδειξη δύναμης. Εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, κλείνουν το μάτι για όποιον θέλει να μιλήσει μαζί τους για τις βουλευτικές και ετοιμάζουν το μουσουλμανικό (κυρίως τουρκογενές) προφίλ τους (απευθυνόμενοι στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που ελληνοποιήθηκαν και ελληνοποιούνται) για μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές. 

Το τελικό τους αποτέλεσμα θέλει προσεκτική ανάγνωση και άμεση αντιμετώπιση, πριν δούμε μουσουλμανικό (τουρκογενές) κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή του και το όποιο τελικό ποσοστό του κόμματος των τουρκοφρόνων (εκφραστής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) έχει πολλές ερμηνείες. Καμία καλή για την Θράκη και την Ελλάδα.

Παραδόξως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν τον Ελληνικό χάρτη (στις ευρωεκλογές) με ουδέτερο χρώμα σε Ξάνθη και Κομοτηνή… Γιατί το κάνουν χωρίς καν να το αιτιολογήσουν; Αφού το ΚΙΕΦ δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή… Τι παιχνίδια παίζουν; Τι προπαγάνδα χαρίζουν στον Ερντογάν για την Θράκη; Και γιατί κανένας από τους μετέχοντες στα τηλεοπτικά πάνελ δεν ρώτησε γιατί η Ξάνθη και η Κομοτηνή εμφανίζονται με ουδέτερο χρώμα στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αφού δεν εκλέγονται εκπρόσωποι του ΚΙΕΦ…; Μήπως κάποιοι μέσω του υπουργείου Εσωτερικών στέλνουν μηνύματα (διαθέσεων) στον Ερντογάν; Τι συμβαίνει; Μάλλον το προφανές… Συμφωνίες για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θέλουν να κλείσουν κάποιοι..

Με τι αντάλλαγμα όμως; Μιλάμε για βουλευτικές έδρες σε Ξάνθη και Κομοτηνή… Τουλάχιστον δύο ή ακόμη και τρεις βουλευτικές έδρες, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές..

Το μέγα ερώτημα όμως είναι: Ποιο το αντάλλαγμα προς τον Ερντογάν για μια τέτοια (σημαντικότατη) εκλογική στήριξη; Μήπως μια επανάληψη τού «Η Κύπρος κείται μακράν;»! Μήπως σιωπηλή αποδοχή και μη κινητικότητα ελληνικής ΑΟΖ της Μεσογείου; Μήπως ο 25ος παράλληλος στο Αιγαίο; Σε κάθε περίπτωση, κάτι πολύ βρώμικο άρχισε να παίζεται από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της Ελληνικής Θράκης. Κάτι πολύ πιο βρώμικο, ακόμη και από τα Σκόπια»!!



Τσίπρας - Ρουμπάτης: Οι αδίστακτοι…

Διαβάστε ωστόσο, τι ακριβώς έγραφα στη στήλη μου “Τσουκνίδα” στις 9 Ιουνίου 2018:

«Είναι όντως αδίστακτοι! Θυσιάζουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στην Εξουσία έστω και μία μέρα παραπάνω… Ξεπούλησαν τη Μακεδονία, ξεπούλησαν τα νησιά μας στους λαθρομετανάστες και τώρα δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν και τη Θράκη μας στον Σουλτάνο, αφού πρώτα του επέτρεψαν να περιοδεύσει ως θριαμβευτής στα Άγια χώματά της…

Έχουμε μείνει όλοι μας εμβρόντητοι με αυτά που συμβαίνουν στην ΕΥΠ τις τελευταίες μέρες. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη… Οι εξελίξεις καταιγιστικές. Διαβάζουμε και μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα. Καταστάσεις πρωτόγνωρες στην πιο ευαίσθητη Εθνικά περιοχή της Πατρίδας μας. Και ο Αθηναϊκός Τύπος και τα Συστημικά ΜΜΕ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σιωπά. Γιατί άραγε; Μήπως ο Γιάννης Ρουμπάτης και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους κρατάνε από κάπου;

Προς τιμήν του ο τοπικός Τύπος στη Θράκη, η πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν σιώπησε… Κι έτσι μάθαμε κι εμείς τα απίστευτα που συμβαίνουν στην τοπική εκεί ΕΥΠ με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Ρουμπάτη και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ΕΡΤ – Κομοτηνής έγραψε κάτι, αλλά πανικόβλητη η κεντρική διοίκηση που την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, έσπευσε μετά από λίγες ώρες να το κατεβάσει… Ο τοπικός Τύπος αντέδρασε και πάλι και τη σκυτάλη πήρε το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών, εκεί, το οποίο στηρίζει τους αστυνομικούς που παραιτήθηκαν από το τοπικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας, έπειτα από τα αίσχη που όπως λένε τα στελέχη εκεί, έκανε η κεντρική διοίκηση της υπηρεσίας υπό τον Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος ξήλωσε σε μια νύκτα την πολύ αξιόλογη – όπως λένε – διοικητή και τον υποδιοικητή – πολύ καλό αξιωματικό της Αστυνομίας – του κλιμακίου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι παραιτήσεις των αστυνομικών που αποτελούν και τον επιχειρησιακό βραχίονα του κλιμακίου εκεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πληρωμένα τσιράκια του Συστήματος, κάποιοι τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι του διαδικτύου παίρνουν συναδέλφους τους και σπιλώνουν πρόσωπα που δε γνωρίζουν, με σκοπό να πουλήσουν εκδούλευση στο διοικητή της ΕΥΠ. Με λίγα λόγια χαμός!

Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η ΕΥΠ στη Θράκη, δεν λειτουργεί επιχειρησιακά και άρα μπάτε Τούρκοι στη Θράκη, αλέστε και αλεστικά μη δώσετε! Πάντως η τοπική κοινωνία είναι πολύ ανήσυχη μετά από όλα αυτά, γιατί διαπιστώνει για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο έλεος ανίκανων πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων τόσο των κυβερνώντων όσο και των αντιπολιτευόμενων οι οποίοι απαθείς παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς να αντιδρούν»!

Ο αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να δεσμευτεί για την κυβέρνησή του στα εθνικά θέματα! Θα συνεχίσει την ίδια εθνοκτόνο πολιτική με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τους σιχτίρισε ο λαό μας;

Αλλά θα επανέλθω, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεσμεύσεις του κόμματός του και του ιδίου για τα εθνικά θέματα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες